civciv07 Arkadaşlar arabamızı satıp bundan 3 ay önce gittim altın aldık altın bizim neyimize ise şimdi 8 milyar zararımız var sizce ne zamana yükselir altın? Bu konularda bilgisi olan var mı?
Nietzsche civciv07 daha alalı 3 ay olmuş , kısa vadede kâr etmek zor zaten. Biraz sabredin illaki yükselir
Dmla civciv07 bence altın yükselmicek bu dönem virüs azaldıkça daha da düşer gibi altın yüksek olduğu zamanda iyi cesaret etmişsiniz yatırım yapmışsınız altın uzun vadede kazandırır 2 sene 4sene vs gibi bence hakkınızda hayırlısı
civciv07 Nietzsche ZRaporu Ay inşallah ya bı an önce yuselsin yaza arabasız girmek istemiyorum ilk altını aldığımiz fiyata dönse yine kabulüm
civciv07 Antisosyalmom KirmiziOjeli Uzayli Bı an önce yükselir inşallah gervekten arabasız çok zoru oluyor ya hersey
Antisosyalmom civciv07 bizimde yok arabamız bekliyoruz altını işte. Gerçi biz dükkan arabasını kullanıyoruz ama kendi malı başka insanın.
civciv07 Poncigimm 😁😁 canm fazla beklemeyin yaz geliyor düğünler başlayacak kimse bu fırsatı kacirmaz
birgenckiz civciv07 bence altın en doğru yatırım hiç korkma bacım kah düşer kah yükselir sende yükseldiği bir anda bozdurup araba mı ev mi ne alacaksan alırsın ben koronanın ortasında bozdurdum evimi aldım çok şükür sonra birden düştü tam zamanında bozdurmuşum aşırı karlı çıktım🤣🤣
civciv07 birgenckiz sevindim senin adına canm bı an önce yuselde cocukla arabasız olmuyor ya araba her eve şart