Tarcinlikek90 insallah bacim
Bu gece kimler birlikte
Yazargecerim tamam. Bakalim napicam kinuwucam annemlerle
Selale ne dedi nisanlin
Yazargecerim hepsi bi heves dedi ben seni cok seviyorum falan ama artik inanmiyorum
Selale yalana bak. Utanmaz
Selale uzulme kurtuldugun icin sevin. Demekki boyle karaktersiz biriymis o sana layik bir insan degillll
Yazargecerim evet😭
Yazargecerim şu anda olmek istiyorum
Selale soylemesi kolay diyorsundur icinden eminim
Selale sen dua et nişanlıyken gördün farkettin. Yerinde olssm o yazışmaları boy boy bastırır rezil ederim elaleme ailesine
Selale canin yaniyor cok simdi uzul ilerde uzulcegine. Bak gerçekden onunla evlenirsen hep yapar bunu iyiki simdi gordun nasil biri oldugunu ne oldurceksin kendini o oldursun.
Yazargecerim birlikte oluyormuydunuz cinsel olarak
KirmiziOjeli ben yeni insta acip kendi resmimizi paylaşmayi duşunuyordum ne olduysa hemen bi başka sayfaya giriş yapdim herşey o anda oldu şok oldum cokdum yaa😭😭bide uste cikip sen neden başka sayfalara giriyorsun diyo hatda o sayfayi godum adini yani sordum kardeşim işletiyo dedi ben salakda inandim Allah cikardi karşima herseyi kendi gozlerimle gordum
Yazargecerim napicami bilmiyorum😭😭
Yazargecerim bizmi hayir
Yazargecerim kocis isten gelirse düşünüyoruz bisiler 😂
Minikbirkoala ben hazirlandim. Ama bakmiyor anlamadim hevesim kacti giyincem geri
Selale uzulme lutfen. Alisicaksin zamanla bu uzuntu neki asil evlenirsen hergun aglayip uzulceksin emin simdi sana o ne yazsa guzel gelicek ama sakin inanma ona kapilma hayatinin hatasini yaparsin. Asla duzelmez seni surekli aldatir emin ol. İlerde aglicagina simdi agla zaten karaktersiz biriymis ya
Yazargecerim kiz
Minikbirkoala sinir oldum