Tarcinlikek90 cok üzülerek söylüyorum ortada bir yuva olsaydı o yuvayı hiç kimse bozamazdı ve hiçkimsenin gücü yetmezdi. Ortada aile olmadığı için yani o adam ailesine karısına sahip cıkmak yerine herseyi dısarda aradı ve mental olarak ortada yuva yoktu. Ben aldattıgı kadınlara bazı noktada kızmıyorum cunku benım karım var,cocugum var ,ailem var bunu onlara yapamam demekte vardı. Kii bunu diyen de cok var demem o kiii hersey erkekte başlıyor hersey erkekte bitiyor🥺ben bekarken kalabalık dört katlı avmde calıstım ve işyerinin %90 kız %10 erkekti. Benım hoşlandıgım erkek cok naif, cok sakin bir erkekti ve çirkindi ama zaafım vardı ona. Ve ben cok guzeldim 50 kiloyum, belim incecik😅 cok guzel giyinirdim,makyaj desen âlâsı ve kapalıyım. Cokta bakımlıydım bir giydiğim eşarbı filan bir daha giymezdim. Ama o hiç kafasını kaldırıp hıc kimseye bakmadı bana bile😂ben o gun anlamıstım erkeğin içinde karı kız yoksa ne guzeller olursa olsun bakmazmış. Demem o ki guzellik filan da boşmuş içinde oldumu hersekilde yapılıyormus 🤦♀️