Acil cevap lazım sürtünme yoluyla hamile kalınırmı? Bakireyim ama boşalma olmadı zevk suyu geldi
Sürtünme yoluyla hamile kalınır mı?
Nzr123 kalamazsın canım
Partnerinden gelen zevk suyu zorlu bir marathondan geçip vajinana girerde yumurtalıklarına ölmeden kavuşursa ve tabii ki döllerse neden olmasın? Olabilir asjsjhsj 😂
Nzr123 binde bir ihtimal canım. Örneği yakınımda var ama.
Nzr123 hamilesin canım hayırlı olsun
Bu basit soruyu sorduğuna göre yaşın epey küçük
Nzr123 Happy kidste, kocam beni elledi hamile kalırmıyım diye soranları gördü bu gözler😂 Kalmazsın canım vajinaya boşalma olursa anca o şekilde kalma ihtimalin olur
Bilmezlerrkii googlede 2 gündür okuyorum kalma ihtimali varmış zevk suyundan hala inanamıyorum da bakalım
Bu kadar korkuyorsan yapmadan önce araştırsaydın canım 😅🤦🏼♀️ Olmaz bence bişey ama
Nzr123 zevk suyundada sperm barınabiliyor yani kalma ihtimali oluyor ama tamamen cinsel birliktelik olması gerekir sürtünmeyle kalmazsın
Bu videoyu izleyin
Adetim ilk defa 2 gün gecikti dedigim gibi heryerde okudum hatta bissürü doktora yazdım ve evet böyle birşey mümkün.
Nzr123 evet mümkün bende doktorumdan bunu duymustum
ama olasiligo cok düsük
ve adetin sadece iki gün gecmis Korkmana gerek yok bazen bi kac gün gec gelebilir benim en fazla bes gün bile sürmüstü gecikmesi
Bilmezlerrkii hapy kidste takılan zaten bebelidir 😀 niye sormuş o soruyu ve ben nasıl kaçırmışım bxjdje
Nzr123 15 aylık oğlum var zevk suyundan hamile kaldım 😂