Şuan yeni doğum yaptım ve 1 ay oluyo eşim sürekli ilişkiye girmek istiyor ama hayla benden sarı renkte akıntılarım oluyo ve korkuyorum canım çok açır die ha bide ilişkiye girmeye başladığımızda pezervatif kullanalım diyorum eşimde tamam dedi ama hangisini kullanacağımızı bilmiyoruz yardımcı olurmusunuz 😊🙄
Kızlarr🙄
Kızlar cevap verirmisiniz lütfen
Esmerbomba 40 gün beklemeniz lazım ilişkiye girmek için loğusasın hala ve rahim kendini 40 günde toparlıyor. Ben böyle biliyorum. Sormadın ama yine de söylemek istedim. Prezervatif konusuna gelince okey ve durex en iyisi bence
Freud-oh teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 🙂
Esmerbomba 40 gün geçsin öyle girin canım. Şimdi muhtemelen kuruluk sorununda olacak. Prezervatif canını yakabilir,kayganlaştırıcı kullanmanı önerrim 🌸
Bi kaç kez alışana kadar kayganlaştırıcı yada bebe yağı kullan korkmana gerek yok öyle ama aman bi acı almıyor bende biraz darlık sorunu oldu 3 ay olmasına rağmen hala devam ediyor o yüzden ilk 5 dakka aciyor sonra alışıyor 40. Gün girmiştik ilişkiye bekle biraz daha bence
Esmerbomba 40 gün beklemen gerek canım . 40 günden sonrada bebek yağı kullanmanı tavsiye ederim çünkü kuruluk oluyor daha bol bebek yağı kullan hiç bisey olmaz korkacak
Nietzsche kaygınlaştırıcıda aynı korunmaya yardımcı oluyormu daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum
- Düzenlendi
Alminya9 ama bebek yağı falan kullandığımda ya tekrar hamile kalırsam 🙄
- Düzenlendi
Esmerbomba canım koruma için demiyoruz prezervatifle ilşkiye gireceksin ya ,canın acımasın diye kayganlaştırıcı kullan dedim
Nietzsche anladım canım teşekkür ederim
Esmerbomba sağlık açısından doktorlar 40 gün önermiyor benim 40ım çıkınca doktor kontrole çağırdı iyileşmiş cinsel ilişki için bir sakınca yok dedi dinende doğru olam 40 çıkınca diye biliyorum ben
Esmerbomba Eğer kanamanın bitti ve akıntınız sarıya döndüyse lohusalık haliniz bitmiş demektir. Bazı insanlar 40 gün bazıları daha az görebilir. Dinen de kanama bittiyse abdest alıp temizlenip ibadetlerinize dönebilirsiniz. Cinselliğe gelince kendinizi hazır hissediyorsanız bir sakıncası yok ama sağlık açısından rahim 40 günde toparlanır ve enfeksiyon kapma riskiniz yüksek 🌼
Slinszr bende 40ım çıkmadan ilişkiye girme taraftarı değilim ama işte
Yansingeceler zaten her banyoda abdestimi alıyorum ama daha banyodan çıkmadan sarı renkte akıntım oluyor onun için aldığım abdest içime sinmiyo ilişki konusundada bi ağrım falan yok ama işte ilişkiye girince rahmim yenilendiği için tekrar hamile kalmaktan korkuyorum ve canımın çok acımasından korkuyorum bunun için ilişkiden uzak durmak istiyorum bi süre