• +18
  • Tanga giyiyor musunuz? Nasıl alıştınız?

Aylizak ay bende gyemiyorum uni de bi arkadasm wardi bldigin tangayla geziyodu cokda rahatti nasl rahat eder insan anlamiyorum🐣

Ysmncoo bugün öyle bir kiz gördüm eşofman altına bariz tanga giymiş bir popo o kadar hoş duramaz bağımsız cok begendim ya 😂😂😂 bende giyiyim diye ozendim ama baya kısa sürdü 😂 yani acitiyo yaa

Aylizak yok anam normal beyaz kulot 😂😂 onu gormuo ya gotum nasl rahat ederse😂😂

Aylizak valla bi anda alıştım hem pantolonlarda vs şart ya öbür türlü kötü duruyor bi süre giyince alışılıyor bide psikolojik olarak sürekli orayı düşünmemek lazım giyince 🤣

Aylizak dandik külotlar çok rahatsız edici evet paraya kıyıp kaliteli alın bakın altınızda külot yok gibi oluyor normal külotlardan dAha rahat

Aylizak kumaşıda önemli aslında Tanganın bende severek giyiyorum Taytın altına falan ince ve yumuşak olursa rahatsız etmez hissetmezsiniz bile

Esmerimmm hangi marka almak lazim koton ve penti aldim ama onlar bana ben onlara bakıyorum 😂

Leondarling ya pentiden Kotondan almıştım ama duruyorlar öyle yokmuş gibi olsa giyerim aslinda 😁

Aylizak pentinin güzel aslında ince olan modelleri sen giymeye başla devamı gelir

Penye olan tangalar cok rahat oluyo , dantelli olanlr zaten cok acıtır. Üst bel kısmı dantelli olup tamamı penye olandan aldım h&m den cok rahat☺️ Eşimde cok sevıyo😂

Aylizak güzel gözükmek istiyorsan giyeceksin . Şık olmak kolay değil . Bu yüzden ben Yüksel bel külot giydim hayatım boyunca . Sırf güzel gözüküyor diye katlanamıyorum ya asla sıkıya gelemiyorum