Aylizak Ysmncoo bugün öyle bir kiz gördüm eşofman altına bariz tanga giymiş bir popo o kadar hoş duramaz bağımsız cok begendim ya 😂😂😂 bende giyiyim diye ozendim ama baya kısa sürdü 😂 yani acitiyo yaa
edaozzdemr Aylizak ben bir Penti çalışanı olarak söylüyorum başlamak istiyorsun pamuklu ile başlayın onların kenar kısımları dikişli olmadığından açıtmıyor sadece popo arası ufak bir his yaşıyorsunuz oda bir süre sonra yokmuş gibi oluyor deneyin kesinlikle
Aylizak Ysmncoo al benden de o kadar 😂 pentinin normal donlari var hep onlarla adam da ne şevk kaldi ne istek 😂😂😂
KirmiziOjeli Aylizak valla bi anda alıştım hem pantolonlarda vs şart ya öbür türlü kötü duruyor bi süre giyince alışılıyor bide psikolojik olarak sürekli orayı düşünmemek lazım giyince 🤣
Leondarling Aylizak dandik külotlar çok rahatsız edici evet paraya kıyıp kaliteli alın bakın altınızda külot yok gibi oluyor normal külotlardan dAha rahat
Aylizak Leondarling ya pentiden Kotondan almıştım ama duruyorlar öyle yokmuş gibi olsa giyerim aslinda 😁
Esmerimmm Aylizak kumaşıda önemli aslında Tanganın bende severek giyiyorum Taytın altına falan ince ve yumuşak olursa rahatsız etmez hissetmezsiniz bile
Aylizak ZRaporu evet hem can yakıyor hem elini habire goturesin geliyor 😂 ama cok guzel duruyor herseyde ya
Senenekimsem Aylizak ya tanga nasıl güzel gösterebilirki popoyu nasıl etki etcek arasına giriyor sonuçta
Kalbennnn Penye olan tangalar cok rahat oluyo , dantelli olanlr zaten cok acıtır. Üst bel kısmı dantelli olup tamamı penye olandan aldım h&m den cok rahat☺️ Eşimde cok sevıyo😂
Olivetti Aylizak güzel gözükmek istiyorsan giyeceksin . Şık olmak kolay değil . Bu yüzden ben Yüksel bel külot giydim hayatım boyunca . Sırf güzel gözüküyor diye katlanamıyorum ya asla sıkıya gelemiyorum
gollum Aylizak Ben Brezilyan kilot giyiyorum normalde tangadan biraz daha kalın onunla alıştım. Kendini bu şekilde alistirabilirsin 😉