Kızlar yani ben mi abartıyorum acaba sürekli hızuurumuz kaçıyo tartışıyoruz eşimin ailesi yüzünden hep bizi tartışmaya sürükleyecek bişeyler oluyo ya hafta sonu yasağında görümcem geldi evime çöktü 4 gğn bizde kaldı hiçbişeye elini atmadı herşeyi ben yaptım hem çoçuk hem onlara yemek falan onuda geçtim asla rahat edemedim bekar görümcem sürekli aramızı bozacak bişeyler yapıyo ablası bizi akşama yemeğe çağırdı eşimin bekar görğmcem saat 11 de gidelim dşyo eşime yani benim çoöuğum zaten uyumuyo eşime diyoum ki ben 11 den akşam 9 a kadar nasıl olucak uykusuzm bebekden hemde benim bebeğim evden başka yerde rahat edemiyo huzursuz oluyo ağlıyo gazı oluyo eşim beni dinlemiyo illa o saate gidecez dedi bende kızdım gelmek istemiyırum dedim gelmicem sinirlendi napayım ben şimdi hep onun hatrı için susuyorum ama bende doluyorum zaten geceleri uyku yok bize kızlar birde ailesi yüzünden sürekli aramız bozuluyo bizim ilişkimiziede yansıyı bu
görümce sorunsalı😒
Yapman gereken tek şey huzurunu bozanlardan uzak durmak istemiyorsan gitmezsin ben istemeyim kimse beni şuradan şuraya götüremez geliniz diye kimseye satılmadık ya kimse kusura bakmasın koy tavrını valla eşin çok istiyorsa kendi gitsin
Alminya9 eşim çok inat gelmicem diyorum gelicen dşyo çok severek evlendik ama görümcem sürekli ortAmızda sürekli bize gelin gitmek istemiyorum ben sıkılıyırjm tavrımı koydum ama2 gün konuşmsyız şimdi gitmesem ailesiyle kötü olacam herşey daha kötü olursa tek kurtuluşum doğum iznimin bitmesi ve çalışmam bu seferde bebeği göremiyolar diye gelip bizde kalmasınlar
Kimse yokmu kızlar ya
Büraz fikir alayım
Laledmrrr görümcenin sevgilisi felan yok mu bi hayırlı kısmet bul şutla evden🤣🤣
birgenckiz gelenide kaçırıyo🤦🏻♀️Nişanlandı ayrıldı
Laledmrrr aman evde kalmasın da ömür boyu sıkıntıdan size takar kafayı. dua et evlensin uzağa taşınsın
birgenckiz inşallah evlenemez bu kafayla🤦🏻♀️
Benim görümcem ve kayınvalidem de sürekli bize gelin bizde kalın olmadı biz gelelim modundaydılar sık sık haftanın ¾ günü bizde kalırlardı kaynanam( görümcem hocalık yapıyor ve o sıralar kursta yatılı kalıyordı )kayınpederim de vefat etti ve 3 kaynım var sadece bizde kalırdı kaynanam herşeye karışan sinir olan bi insan çok zor bi insan ben sıkıntıdan patlar eşimle tartışırdım sevmiyorum yatılı kalmaları felan istemiyorum arada bir olur bu ne böyle özel hayat felan kalmadı diyordum ama o hiç bişey yapmadı sadece ne yapayım kendileri diyorlar diyordu ve biz tartıştığımızla kaldık öylece. Sonra ben bi gün görümcemle ciddi ciddi konuştum böyle olmuyor bak empati yap beni anlarsın bi plan yapmış olsam planım kalıyor bende üzülüyorum bi kaç kez abinle konuştum onunda elinden bişey gelmiyor dedim oda anlayışla karşıladı kurstan gündüzlü gidip gelmeye başladı sıkıntı ortadan kalktı şükür sizde güzellikle konuşmayı deneseniz belki hallolur erkeklerle bu tür meseleler halledilmiyor malesef ben eşimle halledeyim dedikçe kavga çıktı en son bu çare oldu..
Laledmrrr kız benim görümcede bizde kalırken çamaşırlarım yıkandı mı diye soruyor ulan makine orda omo orda at yıkansın akşama kadar elinde telefon uyuz olmuştum işine gelince abimin evi işine gelince misafirim oluyor
Papatyagelin01 kız 7 ay önceki postu nerden buldun sen gece gece görümcene mi sinirlendin? Canın mı sıkıldı da görümce postlarına girdin?😂😂
- Düzenlendi
Miskin ahahhhh ya güldüm gece gece😂
Papatyagelin01 kız görümcene sinirlenmişin belli😂ah bu görümceler😂