Miskin aynen o lafı o kadar gücüme gitti ki evlendik ben mesafe koydum bu seferde ben işte abla kardeş olmak istiyorum eskisi gibi olalım vs dedi eşimde boşver sen yinede alttan al vs deyince kıramadım onu eskisi gibi oldum bu seferde benim evimde kalırken kaynanaya benim dedikodumu yaparken yakaladım evden kovdum abisi biletini aldı yolladı sinir krizi geçirdim 😪 ama bundan sonra hiçbirinin samimiyetine inanmıyorum izinde gitmeyeceğim yanlarına nankör dedim sen yediğin kaba ne pisliyorsun gerekçesi de ben kendinin yanında oturmamışım kistlerim ağrıyordu içeri uzanmaya gitmişim sebep bu birde abisinin evinde ( güya) aç bırakmışız tatlıdan mezesine kadar yapan benim çamaşırlarını yıkar ütüler valizine yerleştiren benim doğum gününde tonla hediye alıp sürpriz yapan da benim hala da kaynanam eşime üzmesin kendini boşversin ilerde düzelir diyor 🙄😬
görümce sorunsalı😒
Papatyagelin01 Hayatım ben artık buna kanaat getirdim, kaynaya vb türler gerçekten insan ve insanlıktan anlamıyorlar. Ha çok nadir iyileri var onları tenzih ediyorum. Ama ortlama olarak kötü,memnumiyetsiz, nankör, sevgisiz, bencil vs vs daha çok sayarım da olmaz şimdi. Işine gelmiyor mu bas mesafeyi kardeşim. Kimse ile yakın olmak sevmek zorunda değilsin ki. Saygı duy mecburiyetten de olsa ama ötesine gitme. Hele kalmalı gelmeleri gitmeleri ilerisi için büyük zarar amannnn… Eşin de şimdi iyi ol istiyor, farkındadır ne b.k olduklarının ama kimse yoğurdum ekşi demez.. Sen de esin mutlu olsun diye kendini ve duygularını hiçe sayma. Eskisi gibi de olma kin de gutme. yok say. Her zaman söylerim ve uygularım. En büyük tepki tepkisizliktir. Eşinle iyi olmaya bak gerisini sallaaaaa 😏😂
Miskin bu olaydan sonra eşim benle daha çok ilgilenmeye daha çok sefkat göstermeye başladı 😪 onun merhametine aşığım şimdi de hiç kendileri hakkında yorum yapmıyorum o telefonda mı konuşuyor ailesiyle içeri geçip iş yapıyorum konusu mu açılıyor başka birşeyle ilgileniyorum ama asla anmıyorum insanın gerçekten bir sabır noktası varmış aşıldığı zaman eyvallahı olmuyormuş
Papatyagelin01 kesinlikle öyle…. En iyisini yapıyorsun
Miskin nereye kadar böyle devam eder bilmiyorum insanda biraz mahçupluk olur ne bilim
Papatyagelin01 Hayatım karakter öyle olunca mahcubiyet dediğin hiç bir zaman gelmez. Bekleme yani gittiği yere kadar mecbur değilsin ki. insanlar yeri geliyor kendi aile ferletini siliyor
Miskin haklısın haklı olduğum halde ben üzülüyorum bazen
Papatyagelin01 Değmez canım boşverrrr 😏
Miskin öyle yapayım değmez valla