deleted_4033 gizemsizRütinlerden sıkılırım bu yüzden farklı şeyler denemeyi seviyorum . Haftada iki üç giyerim kostüm , vucüd çorabı , jartiyer , harness , gecelik . Şimdilik aklıma gelenler bunlar denemediği bişey kalmadı sanırım 😃
bisadekahve deleted_4033 ya bende giymek istiyorum bunlardan ama yeni doğum yaptım 3 ay oldu daha fiziğim güzel durmuyor hamilelikte aldığım kiloları verdim ama çatlakların oldu karnım kaldı biraz ne yapabilirim ki benim siyah bi geceliğim var eşim ona bayılıyor ama ben farklı şeyler giymek istiyorum sonra vücuduna güvenemeyip vazgeçiyorum
igze0101 gizemsiz her zaman kıyafet her zaman fantezi olmaz ama biz yaparız arada kıyafette giyerim böyle kelepçe vs şeylerimde var onları da kullanırız hepsinin zevki başka
ZRaporu gizemsiz benim fanteziler zihinsel genelde kıyafetler 1 dakika üzerimde durmadığı için girmiyorum öyle toplara 🤩
papatya02 gizemsiz dün gece bir değişiklik olsun dedim jartiyer giydim giymez olsaydım 😅hala bana bakıp gülüyor ne hayallerim vardı halbuki çorabı ipi gördü diyor bu ne böyle 😅 durmadan bana jartiyer diyip duruyor benmki sadece gecelik seviyor bide dün ilk defa içi dışına vurdu hani götn görünmüyor dedi 😅😅 ona öZel gecelik alicam artk
Hsk0106 Melarino başda yavas yavas agzınıza aşmayo deneyin eşinizin zevk aldıgı ı görğnce sizde süteklş yapmak isterseniz tamamını almak zorunda degil siniz alabildiginiz ladar alın sorun olmaz
Panda gizemsiz Farklı Gecelikler farklı iç giyimleri giyiyorum üstümde kalması sadece 5 dakika sürüyo hemen soyunduruyo kendisi yapıyo hemde zevkle🥰
Biarkadasabakicaktim Jartiyer varsa farkli fantaziye gerek yok zaten benimki bitiyo 😂😂😂kavgaliysak genelde jartiyer giyiuorum üstüne bi sabahlik iç gösteriyo tabi aliyom yastigi yorgani salonda yatcam demeye kalmiyo hooop yatak😂😂😂😂
omremr papatya02 yapmayinca da sikayet eder isve cilve yok diye yapinca dalga gecerler gulerler arada birakip duruyorlar bizi🙄