Rouge Cemrerana kız içliksiz olur mu hiç öyle içlik diyip gecmiceksin benimki içliğiyle ask yasıyo resmen kendi giydigi yetmiyomus gibi sürekli bana da giydirmeye çalışıyor bikez de hayatımı kurtardı içlik kamu spotu gibi oldu biraz sankim 😂
Etigurme Cemrerana benden önce biri duş almış yerde beyaz bir şey vardı duştan çıkarken gördüm bir yerime geldiyse hamile kalırmıyım 😂😂😂 okuyunca ben şok 😃
Cemrerana Rouge ahahahhah yok canım ya bana itici geliyor erkekte mesela eşim giyip yatağa girse bi uzaklaşırım sanki böyle sliple boxerla görünce ayrı hoşuma gidiyor bendeki takıntı is loadingg 🤣🤣
Cemrerana Nietzsche dimi ya ne o öyle azıcık sexy olsunlar biz delik deşik jartiyerler çoraplar bilmem nelerle boğuşalım o gelsin bi don bi içlikle valla kovarım yataktan 🤣🤣🤣
Nietzsche Cemrerana benmki utanıyo kırmızı boxer giyiyo bazen ,yılbaşında almştım 😂😂😂onu hazrlktan sayıyo işte ,düz kafa değiller mi hepsi aynı. Ama buna da şükür içlikle gelen varmış 😂
Cemrerana Nietzsche kız benimkide öyle diyorumki hep siyah siyah içim karardı alalım sana renkli boxer finalde çıkmıyacakmı ne uğreşıyoruz diyo 🤣
Nietzsche Cemrerana ay tam düzler ya 😂şmdi benmki fantazi bişeyleri beğenmiş internetten ,onları al dyip duruyo 😂almıyorum alsam bnm üstmde uygulancak. Kendi kolu çizilse bağırıyor canı nası tatlı😂
Deleted5 Cemrerana biri anal yapma paçandan boklar Akar diye yorum yapmıştı millet yıkıldı gülmekten ilk geldiğim zamanlardı 😂😂😂😂🤣