dolapfaresi Jartiyerli kardeşin şuan 22 yaşında bazen o yanımdayken aklima geliyor hala utanıyorum 🤦😂
omremr ben evliyim yatak odamizda eaimle ciplak vaziyetteyken bizde kalan gorumcem daldi odaya sizinkiler yine kucuk benimki 20 yasinda bizde battaniyenin altinda kala kaldik oylece
Jartiyerli seksirella 😂😂😂çok iyi ya aklımın bi köşesine yazdım bunu iyiymiş şeker veririz bi daha yakalanırsak
Nefedukaa Alminya9 aynısı biz sevgiliyken başımıza gelmişti kapı kitliydi adam geldi açmaya çalıştı açmadı gitti sonra biz giyindik çıktık giderken babası mahallenin basında oturuyordu kaldırımda. Ben saçlarımla falan yüzümü göstermeden gittim 😅
Alminya9 Nefedukaa haha halen utanırım bikerede eşim zorla beni eve götürdü annesi içerde uyuyormuş geldiğimizi görmedi bu beni sıkıştırıp duruyor mutfakta kadın içeri girdi anladı ben bi komşuya inicem isim var dedi gitti nişanlıyken çoğu kez aynı şeyleri yaşadık 😂 eşimde gram utanma yok
Mervoli Jartiyerli yakalanmadim ama yakaladım ablam la kuzenimi evliler bı akşam bize geldiler annemler köye gitmişti bende annemlerin odasına bı girdim uzanmış opusuyolardi çok utanmıştım onların yerine 😂😂😂
birgenckiz eşimle nişanlıydık onların evde oturma odasında yiyişiyorduk😆 öpüşme koklaşma felan işte o ara abisi daldı içeri çok utandık birden koltuğun öbür ucuna fırladım🤣🤣
Canoo Jartiyerli görümcemin kızı bizi o işi yaparken yakalamıştı 😅 allahtan üstümüzde yorgan vardı ve karanlıktı oda. Anladımı bilmiyorum😂😂
kalp_kalp Jartiyerli eşimin kız kardeşine üzerimizde kıyafet vardı ama ben eşimin üzerindeydim o sırada sevişiyorduk birden içeri girmişti çok utanmıştım o zamanlar sevgiliydik ama sonradan birşey demedi görmemezlikten geldi bizi öyle görünce oda utanıp hemen odadan çıkmıştı zaten 😂😂