Aysegul33 Blackcloud fundybody kullaniyorm 3 haftadir ama emzirdigim icib yememe cok dikkat edemiyorm malesef bebegim istahsiz sadece anne sutu aliyo cay istahimi kesiyi gercekten ama yemes3m sut az oluyi mecbur yiyorm
Aysegul33 Blackcloud ben 3 kilo verdim de oglum istahsiz bi bebek oldugu icin sut olsun diye mecbur yiyorm dikkat edemiyorm ki degolse cay gercekten istah kesiyoe
belosko27 Lavin34 merhaba bende kullanıyorum iştahımı falan kesiyor az yiyince doyuyorum abur cubur falan yemiyorum verirmiyim birde süt az oluyor sizde öyle bir sorun oldumu
kalp_kalp Lavin34 merhabalar çayı nerden ve kaça satın aldınız bu arada bebeğim 4 aylık bende kullanabilir muyum acaba birde sütün gelmesini etkiliyor mu
Aysegul33 belosko27 evet cay cok guzel ama benim de ayni az yedigim icin sutum de az oluyor suda iciyorm aslinda ama illaki yemeyle alakasi var sütun bence yazin oglum biraz daha buyuyunce devam etcem bakalm
Lavin34 Casper123 Evet aldım almasam söylemem. Kimsenin hakkı geçsin istemem🤲Gerçekten etkili şuan detox kullanıyorum hatta emziren bir anneyim dediğim gibi ama bebeğim ek gıda da alıyor bilginiz olsun🥰