• Cinsellik
  • Eşim benimle beraber olmak istemiyor

feslegenn bende konuşmam hıc kımseyle bu post gerçekten bazsn ıyı oluyor bende cok üzüldüm ağladım daha alışmaya çalışıyorum zor olur ama

Anonim2 Ya aynı şeyi ben ona yapsam istemiyorum desem o beni aldatır bile belki bilmiyorum her yolu deniyorum ama sonuç hep aynı.Ne eksiğim var diğer kadinlardan, sevgiliyken herşey çok daha farklıydı bıkmış vaziyetteyim ağlıyorum suan başka odada

feslegenn sakin ol kurban😔💕üzülme Ağlama tamamı ben burdayım bıraz ıcını ferah tut evladın hatrına öyle gerçekten ben senı anlıyorım aynıyız ben şahsen bıraktım gerçekten alıştım yoruldım degısmedı

Anonim2 Gerçekten artık beni sevmediğini ve istemediğinden emin olmaya başladım bu durum beni çok kötü yapıyor çocuğuna bakan bir bakicidan farksizim onun için sanki

feslegenn zor kolay diyemem ki ben sana bende ama bıraktım ben daha mesela gerçekten cıdı cıdı konuşmayı denesen hane olmaz mı hane desen her zaman söyledim ama bu sefer gerçekten kendını düzeltmen gerekiyor fkn olmaz mı acaba

Anonim2 ay bilmiyorum benim umudum tükendi anlasa anlar zaten 21 yaşındayım henüz kanım deli kaynıyor çok fazla isteğim oluyor bazen eşim de salak biri değil ki bunu farketmesin ki farketmesi için cilve yapıp dokunuyorum ama istemiyor beni gibi

feslegenn kac yaşında esın bende 22 yaşındayım esım 26 olucak kurban sabırlı ol geçer sıkma canını ama cıdı cıdı konuşmayı dene belkı bu sefer oldu bılemeyız ki

feslegenn zaman 🤲🏻geçer sen konuşmayı dene bakalım ınsallah olur ❤️

feslegenn ben kendıme zaman belkı olur dıyorum hep 🤦‍♀️kendımı kandırmak herhald

Anonim2 Değişmez bunlar burda bir kaç post okudum
                Eşleriyle ne kadar mutlular yatakta benimki dedikodu yapıyor yatakta saçma saoan şeylerden bahsedip duruyor hiç bir şekilde aramızda bir tutku yok .Hep tek taraflı herşey

feslegenn Bende okudum üzüldüm yalan yok ve sen ayrımı yaşıyorsun ben ıkı sene olucak kaynanla yaşıyorum daha zor 😞 cok uğraştım ama degısmedı hep kes sesini sen gene başladın bem buyum nen değısmem almsaydın benı o zaman

Anonim2 evet sevgiliyken istekliydi çok güzeldi ilişkimiz evlendik resmen bazı şeyler değişti sanki karısı miyim? Kankasi miyim diye bazen düşünmüyor değilim aglicam sinirden artık

feslegenn kıyamam yok ben görücü usulü evlendım ıkı sene nısanlı kaldım bır kere gördüm o kadar 😂😂😂önceden hayatımda hıc kımse yoktu sevgimde yoktu hıc kendımı yapma gıbı bır şeyimde yoktu 😂😂😂

feslegenn aglama kıyamam ❤️dedım sen konu açılırsa konuşmayı dene tavrını koy bakalım belkı ıyı gelır anlar halınden

Anonim2 Ay bilmiyorum gerçekten kankaliktan farkı yoksa niye evlendik biz Allah aşkına, gece yatınca stresimi atamıyorum bile sürekli sarz dolu ve bir yerden sonra başka konularda tahammülum kalmıyor

feslegenn kolay degıl kı es demek hersey demek ama anlamıyorlar ınsanı ben dıyorum belkı zaman ama zamanda çare degıl benmkı ısten gelır hep oyun oynuyor hep ne vakıt ne beraber çay ısı düstumu hal eder uyur aynı gün gene aynı

feslegenn aynı şeyi yapmayı bir deneyin bakın size neler neler der kursakszlar üzülmeyin bırakın kendi haline bakalım nereye kadar dayanacak

Anonim2 zaten boyle biri olduğun anlında yazaydi almazdim seni diyin kesilmemis karpuz misali nerden bileyim senin ne oldugunu

Tarcinlikek90 Yok zaten lafın gelişi söyledim genelde öyle derler ya adamın gönlünü yapmazsan başkasına kaçar gibi
                            Allah korusun rabbim saptırmasin, konuşmayı denicem tekrardan bakalım inşallah düzelir 🙏