Mmmomr Malum evdeyiz nöbet boşluğu gündüz çok eğlenceli oluyor çocuk uyuyunca hoooop yatağa. Tarif vermsitim önce bal pekmez ve fıstık yediriyrsnz sonrası size kalmış forumun kuduruk kadınları ♥️ siz nasıl baştan çıkarıyorsnz beyleri
Sedaa Mmmomr benim eşim şekerli cevizli sucuk yediginde bile daha bi fena oluyor 😂 özel birsey yapmama gerek kalmıyor. Fındık yerken bile o iş olmayacaksa boşuna yemeyim diyor 😂😂
gollum Mmmomr Kız benim annemde kendi pekmezli sucuk,fındık ceviz ne varsa yolladı. Eşim görünce diyor ki annen bana birşey mi ima ediyor,ben seni mutlu edemiyor muyum🤪 Dedim sen biraz bunlardan ye,sonra ben sana neden yolladigini açıklayacağım 😂😂
Sedaa Mmmomr aynen valla 🤭😁 geçen eve yine pekmezli sucuk almiş gelmiş, 3 -4 günde 1 kilo sucuk bitti 😂😂
Alminya9 Benimki hiç tatlı sevmez yemezde bi kere korana oldu ceviz zencefil bal kürü yaptım yedi daha sonra bana diyor ben şimdi napicam bi kötü oldum sanada yaklaşamıyorum 2 kat maske takmış hadi gel bise olmaz diyor tarif verince sen aklıma o geldi 😂
Mmmomr gollum demiii damatlara iyi bakmak gerek 😆 bizde gerdek gecesi damada tepsi tepsi baklava yaptirlr 🤗 kızımızı iyi şey et derbgibi
Mmmomr Prensessannemm kuuzm valla içinden gelecek önce bilmiyorum ki ne iyi gelir benim öyle bir sorunum hiç olmadı hep Cok istekli biriym
Sedaa Mmmomr benim oglumda öyle 😂 23 aylık oglum. Hep sen alıştırıyon diyorum eşime 😂 yesin tosunuumm diyor 😂
Zeynep_ Mmmomr Yaa ben nedense gündüz ilişkiye girmeyi sevmiyorum😂😂.Ama eşim çok seviyor.Eşimin istek artırıcı bir şey yemesine gerek yok.çünki her zaman çok istekli🤣
Mmmomr Zeynep_ gündüz iyi oluyor yaaa bana enerji yükleniyor geri sanki blckout perde kullanıyrz oda Los oluyor