Beni kaynana postlarimdan bilen bilir. Eşimle aramiz cok.kotuydu anneciydi ama 4 gun once sanirim deisti bana cok sabirlisin falan yazmistiniz heralde kaynanam 5 saatlik mesafeden mudahale ediyodu gecen gun goruntulu konusurken oturma odamdaki sehpami mutfaga aldigimi fark etmis bana mesaj atti mutfakta o sehpaya yazik olur diye oysaki dogumuma geldiklerinde kendi kizi yani gorumcem(3 yasinda ) o sehpami tukenmez kalemle hep.cizmisti ben ameliyatli.halimle cikarmistim camasir suyuyla falan. Bende yazdimki o kadar kalem cizigine ragmen yazik olmadiysa dahada yazik olmaz yazdim bana o mu derdin cizdiyse abisinin malini cizdi kimsenin deil cocuklarima laf soyletmem telefonda istedigin kisiyle konusuyon bisey demiyom haddini bil yazmiz bende sananeki kimle istersem konusurum sanami sorcam sen benim evime tanri olsan karisamazsin o benimde malim o ameliyatli halimle ben sildim yazdim sildinde geberdinmi o zaman kacmasaydin ogluma kirli donla geldin seni kabul ettim oglum elini sallasa ellisi yazmis bende oglun beni sevdi aldi sen oglunun kari bulduguna dua et memlekette adin deliye cikmis dedim ailen seni bombos saliverdi oglumun parasiyla adammi oldun ben maddiyata onem versem senin annen gibi calisiyo adi altinda o…… yapardim yazmis bende delirdim tabi sen zamaninda 2 cocunu dedesine birakip evden kacip gitmissin sende aynisini yapmaya mi gittin annemden fikir yuruttugine gore dedim sen kaynanani dovmus adamsin adin deliye cikmis sana deli diyolar deli kadin dedim oglumun parasi da benim evide benim diyo bana hayir oglun senden cikti artik o benim tapulu malim sen orda çatla kudur dedim seni sikayet edecem iftiradan pis deli deyip engelledim sonra kaynatam aradi ben esime laf soyletmem soyleyeni sustururum dedi bende sen ilk once yanindaki deliyi sustur sen anani dovdurmus adamsin banami erkeklik tasliyon kilibik seni dedim onuda emgelledim bunlari esim duydu bana hic sesini cikarmadi sonra annesini aradi annesi oglum bosa onu kurtul falan dedi sonra ben esime dedimki o annene de ben karimi seviyorum ona karismicaksiniz de dedim o da aradi annesini aynisini dedi ben sok oldum ben senin yanindayim herseyi goruyorum dedi bana ertesi gun babasi oglumun aklini karistirma diye mesaj atmis bana bende oglunuzun yuvasi yikilmadiya yastasınız tabi yuvamdan uzak durun hepinizi sikayet ederim yazdim o gun bugundur konusmuyoruz her yerden engelliler esimle aram cok iyi sizce gercekten deistimi bana annesinin cirkef yuzunu gordu gibi geliyo bende cirkeflestim cunku cirkeflikten anliyolar