sirinhatun Bende bebeğim 3 aylık olduğunda taktırdım hiç acımıyo değil ama dayanılmıcak bi acıda değil
ZRaporu sporcuanne26 regliyken rahim ağzı daha açık olduğu için takması kolay oluyor diye öyle diyorlar ama ben iki spiralimi de regl olmadan taktırdım.
sporcuanne26 ZRaporu anladim o zaman bir an once taktirmaliyim allah korusun hamile kalirsam.aldirmam da asla sut koruyo diyorlar ama ne kadar dogru bilinmez riske gerek yok
ZRaporu sporcuanne26 süt korumaz sakın aldanma valla. Doktorun özeldeyse sor adet olmayı bekleme ya da adet olana kadar beklerim dersen prezervatif ile falan korun önerilerim bunlar.
Deleted5 ZRaporu ya bnm merak ettiğim acaba spiral takılı iken spor yapablrmiyz bilgin var mı cnm ağırlık kaldırma değilde daha çok squat mekik gibi bölgesel kilolar için yapılan sporları kast ediyorum
Deleted5 Erkekannesii adetli olman gerekiyor günü yok ben 3. Günü yoğun kanama varken gitmiştim daha iyi demişti hemşire
ZRaporu Deleted5 yapabilirsin bence adet günlerinde sadece yapmazsın ve ağır kaldırmazsın çünkü rahim ağzı açıldığı için kayma yapabilir.
sirinhatun sporcuanne26 ben adetli değilken taktırdımok memnunum 2 ay oldu ama çok rahat düzenli adetlerimi oluyorum ekstra korunma yapmıyoruz