Happykidsci Merhaba kızlar İlişki de eşiniz içerde boşaldıpı zaman geri sizden sıvı akıyor yaa Her ilişki de altınıza. Bir şey mi seriyor sunuz nasıl yapıyor sunuz yaa
Nietzsche Happykidsci içeri boşalmıyor ama olduğu zamanlar yanımızda kağıt havlu bulunduruyoruz ,eşim çıktığı gibi onunla tutuyorum banyoya gidiyorum 😊
Happykidsci Poncigimm anladım canım bizde korunuyor uz ama arada kaçamak oluyor Korunöadan ilişki oluyor İlaç kullanıyorum onun dışında
Happykidsci Balponcik bende bir batteniye var küçük onu kullanıyorum Sadece ilişkide kullanıyorum o battaniyeni
Esmerimmm Antisosyalmom bende de öyle sadece hamilelik döneminde akıyordu o kadar şimdi zaten korunuyoruz
Jartiyerli Poncigimm niye utanıyım canım bende eşimde rahatızdır hem erkekler çıkardığın sesten daha çok azıyolar mutlu oluyolar bilgine 😘
Jartiyerli Happykidsci forumdan kaynaklı canım ben doğru yere yazdım aslında ama nasıl oldu bilmiyorum 🤔
Antisosyalmom Esmerimmm aynen canım biz de şimdi korunuyoruz. Ama hamile kalmak istediğim zamanda da hiç akmadı. Bacaklarımı hep havaya kaldırmıstım 😂 banyoya giderken falan da akmamıştı.