Poncigimm Kzilar bişi merak etim 🤭 hiç ilişkide eşinizin yerine geçtiniz mi yani onun size yaptığını siz ona yaptınız mı
Cemrerana Poncigimm demek istediğini anladım ama bu tarz şeyler kişilik karmaşasına sebep olur yani gidipte sexshoptan aldığın vibratörle kocanı şey edicek halin yok çok iğrenç değilmi 😏
Bilinmeyennumara @Poncigimm anam valla ben bilmem öyle seyler hic anlamam 😂😂 bizde hic fantazidir kostümdur pozisyondur yok ki
Cemrerana Poncigimm tatlım bazı sitelerde adam adamı ..ikiyor yani her gördüğümüzü örnek almayalım dimi 😚
bisadekahve Poncigimm kimlik karmaşası olmaz mı kim kimi şey yapıyor belli olmaz kaldı ki erkeğin eğer ki eğilimi yoksa bunu kabul edeceğini zannetmiyorum 😂 ama sorduğun sorunun cevabı zade herkes üzerine düşeni yapar 😂
Cemrerana Poncigimm sana yapıyosun demedim canım 😘 sadece böyle şeylere kızıyorum yani en azından gözümde canlanınca iğreniyorum
birgenckiz şahsen ben normal bulmuyorum herşeyin bir sınırı var karı kocayız bir erkek bir kadın yani tövbe ya gidip de erkek kostümü giyip adamı mı şey edicem daha neler😱 yanlış anlamayın da biraz sapıklığa giriyor🤣🤣🤣
Bonibon Poncigimm öyle değilde bazen ben üste çıkıyorum ve sakin ol birazda hakimiyet bende olsun diyorum ama bu kısa sürüyor 🤣