Ozlemayaz Eftelya o beni öpüyordu ama ben yapamiyordum😊burda ki hatunlar sayesinde onu yendim artik yapiyorum😀🙊
omremr ya bende opturmek isterim ama utanirim cok cesaret lazim bana yeni evliyken opmek istedi izin vermedim utandim ondan sonra yapmadi bi daha buraya girdigimden beri istiyorum 🙈
igze0101 Eftelya biz ikimizde oral yaparız ne ben ne eşim hiç tiksinmez benim hoşuma bile gidiyo yalamak
ZRaporu Öpün öptürün hanımlar 😂 bir kere geldiniz dünyaya öptürmeyecek/öpmeyecekseniz neden evleniyorsunuz ki 😇😅 erkeklerin hoşuna gider böyle şeyler🙈
ZRaporu omremr cinselliği tanı, vücudunu tanı, kendini serbest bırak, düşüncelerini serbest bırak, eşinle cinselliği konuş,beklentilerinden bahset.. Al sana 6 adımda sekte utangaçlığı yenme yolları 🤓
Anjeli96 ZRaporu aynenn ne güzel dedin:)) ben de genelde çok utangaç biriyim ama konu cinsellik olunca bana birşeyler oluyor))) eşimle (henüz nişanlim) aramda utanma falan kalmiyor)) arada kendim şaşırıyorum kendime )))
Bonibon Eftelya eşim benimkini öpmekle bırakmaz emer yalar ama benim midem bulanıyor bir türlü alamadım ağzıma
kardelen Bonibon bende ayniyim yaaa cok istiyor ama midem bulaniyor yapamiyorum o benim zevk almam icin herseyi yapiyor