• Sağlık
  • Adet nezaman olucam bilmiyorum yardımcı olursanız sevınırım

İyi akşamlar ben hamıle kalmak istiyorum ama ekimin 12 de oldum takvımıme bakarken 9 gosterıyodu bende ole zannedıyordum 18 oldum snra bu ay nezamn olucam bilmiyorum kafam cok karısık test yapmak ıstemıyorum yoksa üzülürüm diye yapmak ıstemıyorum napcam bilmiyorum yardımcı olurmusnuz iyi aksamlar

SinemLinaAslanhan üzülsekte sevinsek te herşey bizler için bende o korkuyorum çok yaşadım ama yapacak bir şey yok illaki test veya dr vasıtasıyla öğrenmen gerek canım, Rabbim nasip etsin inşALLAH

Bügün yaptım test bakalım ne olucak görücez ☺️☺️☺️

Evet ama yarın işe gıdıcem nasıl alıcam bılmıyorum adet takvımıde 16 gosterıyoo adet agırısı gıbı agrım var ama bılmıyorumm 😭😭

SinemLinaAslanhan çok gergin oluyor bu bekleyişler regl e bikaç gün kala sanki o günler geçmiyor bir yıl gibi geliyor😂Allah isteyen herkese nasip etsin we bana da🥺

Banadaa banada😂😂😂🥰aminnn

Mirr Amin inşALLAH, gerçektende öyle birde arayıp soruyorlar ya inan o an telefonu kırasım geliyo

Ahh bilmiyodum ole bişey oldugunu keske bakıp alsaydım yarın ıse gıtmeden acaba sısenın uzerındekı barkod no bulabılırlermı baska yere gonderıyorlarmış cnku bılemedım ☺️

Deruss ilk kızımda ne yaşadıgımın hepsını unuttum ilk kez hamilelik yasıyor gibiyim 😂

Ozlemy ben sonucu aldım sonuc 05 yazıyo birim mıuml refanas 0-10 yazıyo pc duran kız yok dedı sonuc neee deılmıyımmm 😭

SinemLinaAslanhan 😏hakında hayırlısı canım bu ay nasip değilmiş demekten başka birşey gelmez elimizden

Aynen öyle hayırlısıı ama ben hala kendımı hamılr hıssedıyorum bakalım adetımı beklıcem gelmezse yapcam yıne test 😂

SinemLinaAslanhan ben adet oldum bittim hâlâ bana soruyorlar bebek yokmu belki üstüne gördün, yaw arkadaş bu neki ultrason da veya kanda çıkmıyo, gerçi bende sanki var diye biliyorum ma yok ki 😊

Bekleyip görcezz calısmalara devam kızıma kardeşş yapcam 🥰 ısteyen herkez devam etsin 😌