Kızlar merhaba size Bi şey danışmak istyorum eşimle 1.5 senedir evliyiz 7 aylık Bi kızım var hamilelikte zaten çok az beni istedi Bi kaç kere son aylar kaynnm da yanımdaydı hiç olmadı sonra doğum oldu 3 ay sonra anca benim uğraşmamla oldu. Bu arada 40 m çıkana kadar kaynmm benimle yattı şimdi de toplasan 2 kere birlikte o kadar yaklaştım konuştum ama yok istemiyor beni ne yapacağmı şaşırdım k bakmayın biraz uzun oldu ama bıktım artık kadın gibi değilim evde Bi bakıcı gibiyim
Eşim beni istemiyor
Ne yazıkki hiç normal bir durum değil. Eşinizle muhakkak konuşmuşsunuzdur ama ciddi ciddi karşınıza almanın vakti gelmiş. Bu şekilde mutlu olamıyorum deyin, duygularınızı tamamen anlatın. Gerekirse ağlayın, içinizi dökün. Sebenini öğrenin, kendini mi tatmin ediyor, ya da sizden soğudu mu bunu sorgulayın. Kaynananızla aynı yatağı 3ay paylaşmanız hiç uygun değil. Ne olursa olsun, o yatak sadece eşinizle sizin mahreminiz. Bende doğum yaptım ama yatak odama ne annem ne kayınvalidem girdi, eşim uykusuzda kalsa yinede salonda uyumasına müsade etmedim, asla yatakları ayırmadım. Sizin muhtemelen o dönemde aranız açıldı. Daha çok yenisiniz, zamanla düzeliceğini düşünüyorum. Bolbol vakit geçirin eşinizle, içinizdeki enerjiyi güzelliği kaybetmeden yanaşın, hislerinizden bahsedin. Bebeğin verdiği yorgunlukla birleşince ufak depresyonlar hissetmeniz normal.
PudraSekeri kaç kere konuştum ya konuyu değiştryo yada hadi sen yemek yap yada kıza bak dyo Bi gün öyle sarılayım dedi itti beni bizimle zaten hiç vakit geçirmiyo oyun oynuyo bu sıkıntımı kimseyede açamıyorum öle vakit geçiriyorum bu evde evli gibi bile değiliz maalesf 😔😔
Gözünü korkutmanız şart, önce o oyun işini tamamen ortadan kaldırmalısınız. Sizi itiyorsa, bu ciddi bir sıkıntıdır. Boşicam diyerek tehdit edin gerekirse, böyle hayat mı geçer deyin, ben de insanım, ne değer görüyorum ne sevgi deyin. Çocuğu alıp ailenizin yanına bi süreliğine gidebilirsiniz, gözdağı verin bakalım ne olucak.
PudraSekeri gercekten boşansammı acaba diye bile düşünüyorum gercekten çünkü evet başkaları için bu Bi sorun olmayabilr ama evlilik bu temelinde bu yok mu temeli sarsılmış durumda Bi kere evlliliğmzin.
A-Mineee takmıyor seni anlaşılan bu nasıl bi kocaya bacım üzülme kendisi kaybeder
Neriismail12 valla artık ne yapacağımı şaşırdım bende bıraktım akışına ev arkadaşı gibi yaşıyorz
A-Mineee Malesef doğumdan sonra ayrı kaldığınız için öyle alışmış eşiniz araya soğukluk girmiş gibi ama düzelmeyecek bişey değil sizin çabalamanız gerek. Benim eşim doğumlarımda ilk gün de dahil hep yanımda yattı sarıldık uyuduk lohusa iken insan eşine daha fazla ihtiyaç duyuyor çünkü . kaynanam sen orda yatamazsın uykusuz kalırsın annesi veya ben yatalım dedi ama dinlemedik size ne ben uykusuz kalmaya razıyım dedi zaten 40 günden sonra ağlamıyor mu bu bebekler alışmasam daha zor olur dedi asla çıkmadı odadan. Size tavsiyem sizi istemiyor gibi düşünüp gurur yapmayın ve kadınlığınızı sonuna kadar kullanın 👍🏻