5yıldır evliyim bir buçuk yaşında çocuğum var ve ayrılma kararı aldı eşim , deliler gibi sevdik aşık olduk evlendik ve evde hep bilgisayarda oyun oynadı hep inanın abartmıyorum evde olduğu her an oynadı ne benle nede bebeğimle doğru dürüst ilgilenmedi hep ona dedim ki bak ilgisiz bırakırsan biter böyle yapamam dedim ama bunu hep tehdit amaçlı söyledim belki biraz ilgilenir bizle diye hep düzeldi ama 1 hafta sonra yine aynı oldu, en son tartıştık yine ve ben memleketime gittim bir ay kaldım orda yeni döndüm eve ve bana ben kafamda bitirdim sen yokken ferahtım kısıtlanmıyordum üzerimde baskın varmış bunu anladım dedi ne baskısı yaptığımı bile anlamadım arkadaşlarımla çıktım oyun oynamadım sen yokken dedi kısıtlandıgım için oynuyormuşum dedi ama ben ona yıllarca zaten git arkadaşlarınla gez dedim ve inanın bekarken benden öncesinden beri hep oyun oynayan biriymiş eşim herkes söylüyor bunu,, neyse kafamda bitirdim dedi sevmiyormusun dedim seviyorum diyor başkası mı var diyorum hayır diyor seviyorum ama gelecek görmüyorum yine tartışıcaz diyor ortak noktamız yok diyor dünyaya bir kere geliyoruz çocuk için devam etmek ne kadar mantıklı dedi ,,, gözlerine bakınca sevdiğini görüyorum ,, bunu söylediğimde seviyorum ama tekrar denemek istemiyorum inancım kalmadı diyor hiç anlayamadım bi anda nasıl böyle olduk ,, bişey olduğunda canım çocuğa bakar mısın diyor bitirdiyse neden canım diyor yada bazen aşkım diyor neden aşkım canım diyor beraber uyuyoruz ama bitiriyor nolur akıl fikir verin