Merhaba bu gun dahıl 5 gunluk gecıkmen var amma testde cıkmıyor ( sık-sık ıdrar yapma be bel arısı var ) neden olur acaba bılgınız varmı ?
Hamilelik
Aytekin kan testi yaptırmalısın canım
Sık sık idrara çıkma bel ağrıları hamilelik belirtileridir ama ilk haftalarda.Bence de kan testi yaptırın o zaman belli olacaktır.
Normal gebelik testiyle erken gebelik testi arasında ciddi fark var.Benim de 5 gün gecikmişti ama sık idrara çıkma falan yoktu.Erken gebelik testinde çıkmıştı sonuç ama kan testi yaptırmıştım yine.Bence de kan testi kesin sonuç
Ozlemy canım aslında mesele şu ki o belirtiler embrio yarandığı andan başlıyor.hamile olmamız için embriı vücuda tutunmalı.Tutunamayınca da hamile hiss ede biliyoruz çünki embrionun yaranmasıyla vücudumuz kendini hamileliğe hazırladığı için bazı belirtiler mide bulantısı,halsızlik falan oluyor.Ama vücuda tutunamaması neden oluyor onu bilmiyorum.Mesela biz bu ay ovulyasyon günlerini tutturmaya çalıştık ve regl olmama bir hafta kala(doktorum ve kayınvalidem de öyle demişti) ilişkiye girmeyi durdurduk.Hani durdurmasanız da daha nasıl söylesem yavaş,size pek fazla yük düşmeyecek şekilde birlikte ola bilirsiniz ki,emnrionun yerleşmesi gerçekleşsin.Uzun yazdım ama Biz öyle yaptık çok şükür bu ay tutturduk InshAllah yardımı olur size de ❤️
Arzuekb aa bunları bilmiyordum canım çok sağol biz geçen ay adetime bir gün kala beraber olmuştuk hatta bu ayki adet kanamam yerleşme kanasın gibiydi 2gün sadece kahve rengi leke gördüm dayanamadım test yaptım ilk anda negatif çıktı tabi çok üzüldüm yarım saat sonra sol kasığımda öyle bir sancı olmuştuki anlatamam geceyi ağlayarak geçirdim sabah kalktım testi atacaktım baktım ki hafif çizgi oluşmuş dayandım tekrar yaptım bu defa tek çizgi çıktı, demem o ki sanırım vardı ve yeniydi tutunamadı gitti
Hamileyim 😊 İsteyen her kese Allah şu sevinci tatdrsin🤲🏻