• Sağlık
  • Cinsiyet yanılması yaşayanlar varmı

Merhaba kızlar 23 hafta hamileyim 13 haftada plus kız dediler 21 haftada erkek dedile bebek kendini hep sakladı ben surekli kız hissettim böyle olanlar varmı cinsiyet yanılması olan

Bulbul 13 hafta çoğu zaman net konuşmak için erken. Bunu yaşayan cook var.

Benim kardesime de erkek dediler sonra engelli olucak dediler kacıncı hafta bilmem anlamam öyle seylerden ama sonra kız dendi kız oldu şükür sağlıklı hic de biseyi yok öyle seyler olur

Bulbul kızımda 16 haftalıkken erkek dediler 24 haftaya kadar göstermedi 24 haftadan sonra her kontrolde kız dediler. Oğlumu 11 haftalıkken öğrendim yanılma olmadı hiç. Ama oğlumu doğururken bı abla vardı 18 sene sonra 2. Çocuğa hamile kalmış özel devlet hepsi kız dedi hatta doğuma girerken kontrolde bile kız dediler kadın bı doğurdu erkek çıktı DNA testi istediler karışmış olabilir diye ama o doğum yaparken başka kimse doğum yapmamıştı birde spinal sezeryan olduğu için dogsr doğmaz doktor göstermiş oğlun sağlıklı diye şok olmuştuk hepimiz alisamamislardi uzun bir süre bize yakın oturuyorlar arkadaş olduk anca yeni yeni alıştık diyor 13 aylık oldu cocuk

Bulbul 12 haftalıkken erkek dediler o kadar tarama testlerine girdim kendini göstermiyor dediler 32 haftalıkken kanamam olmuştu başka bir Dr gittik o esnada eşim sordu hocam iyi mi diye, Doktor sağolsun kızın harika hiç bişey yok demişti. Bazen kordon yüzünden cinsiyette yanılma payı olabiliyor

Bulbul bana hep kız dediler hatta şeker yüklemesine giderken öğrendim erkek olduğunu her zaman net olmayabiliyor ileri haftaalrı beklemek lazım