Selam hanımlar 6 ay 10 günlük bebeğim var , sezaryen doğum oldu şimdi tam emin değilim ama hamile olabilirim bu kısa zaman içinde istemedim tabi ama olursa da yapıcak birşey yok aramızda bu şekilde olan var mı bu kadar kısa sürede hamile kalmanın sakıncaları var mıdır bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Hamile olabilirim
Laktikasit ben degil ama yengem sezeryan doğumdan tam 6 ay sonra bile isteye hamile kaldı hamilelik süresince hiç bi sıkıntısı olmadı rahattı sadece doğumdan sonra ilkine göre ayaklanması biraz daha uzun sürdü o kadar
Yamis177 benim pek bilerek değil yani şöyle eşim korunma yöntemlerini istemiyor sadece geri çekilme ve hep geri çekildi ama adetimden tam 9 gün geçti ki benim hiç aksamazdı yarın artık test yaptırıp bakıcam ama içim çok buruk psikolojik olarak kötüyüm 😔
Laktikasit geri cekilme korunma yontemi degil malesef ama varsa da beraber büyürler rahat edersin canim test yapinca yaz bakalim var mi
07_antalya yazarım mutlaka nasip artık canım …
Laktikasit valla canım eger şuan hamike değilsen eşin istemesede korunmayı sen korun eger bebek istemiyorsan cünkü o bebegi sen taşıcsksın sen büyüteceksin senin sorumluluğunda olucak eşin için hava hoş senin için hakkında hayılısı olsun
Laktikasit ben kızım 6 aylıkken tam hamile kaldım sezaryen olduğu falan ilk düşünmedim kızım küçük diye sorun etmiştim biraz ama iyiki olmuş 25 haftalık hamileyim oğluşum olucak insalkah risklerini elbette var erken doğabilir mesela dedi doktorm inşallah olmaz bakalım onun dışında beni en çok zorlayan gaz sorunu ve bel kalça ağrısı .
Laktikasit benimde aynı şekilde 6aylıkken oğlum hamile olduğumu öğrendim endişelendim nasıl olucak nasıl yeticem diye ama ikinci oğlumda doğdu o kadar zorlandım ki gazlı bi çocuk olduğu için o kadar ağlardı ki bende oturur onlarla ağlardım yurt dışında yaşıyorum bide ailem yok eşimin ailesi var ama onlarda çalışıyor her zaman yanımda biri olamzdı eşim geceleri çalışıyor ne çektiğimi bi Allah bilir birini ayağımda uyuturdum birini emzirirdim kucağımda tutardım halada o kadar ağlak bi çocukki herşeye ağlar neyse asıl olay burda başlıyor sonra bi baktım tekrar hamileyim benim eşimde korunmazdı ama istemiş o 3.yüde ben hazır değildim ama napalım olan oldu öğrendikten sonra psikolojik olarak çöktüm nasıl yapıcam 3 çocukla aralarında 1 yaş var bide hepsi bebek daha hayatım o kadar hareketli geçiyor o kadar yoruluyor ve uykusuz kalıyorum ki ve bunu tek başıma yapıyorum herkes şaşırıyor nasıl yapıyorsun diye yaşımda daha 24 ama Allah kimseye çekemeyeceği yükü yüklemezmiş şuan 1 aylık bir kızım var çok şükür sağlıkları yerinde herşeye değer iyiki varlar zaman akıp gidiyor bugünlerde geçecek ..
Glcnsdrv benim oğlum çok zor bir bebekti kolik bebek ve ancak şimdi şimdi durdu korkularım psikolojik olarak çöküşüm hani psikolojik olarak hazır değilim bunu biliyorum fiziyolojik olarak vücudum hazır mi diyerekten sordum sezeryan doğumdan sonraki süreyi Allahım kimseye çekeleyeceği yük vermez ama inanın ki ben bilmiyorum ya büyük konuşmak istemiyorum bugün test yaptım evde tek çizgi çıktı hayırlısı artık
Yamis177 test yaptım evde tek çizgi çıktı ama bir kaç gün sonra tekrar deniycem testi
deleted77 ama en guvenilmez korunma yontemi internette bakabilirsin canım🤷♀️
deleted77 o bi gercek zaten ben bağlattım tüplerimi ona bile güvenmiyorum🤣ama happy kids te o kadar cok okudum ki bebegim küçük geri cekilmeyle korunuyorduk ama hamileyim aldirmam lazim daha guvenilir korunma yontemleri varken adamların cogu dikkat etmiyor malesef ve sonucu hüsran oluyor onu dwmek istedim canim ben yani digerlerine gore daha az korumali
Laktikasit şuanda istemediğin için tek çizgi çıkmasına sevindim senin adına .Bence degilsindir ya hamile
Yamis177 Allah biliyor ya bende sevindim aslında yaptığımda yanlış istememek ama inanki psikolojik olarak gram düzgün değilim 😢
07_antalya ben korunma konusunu açtıkça istemiyorum diyor sordumda da ya sonrasında olmazsa diyor istediğimiz zaman ben dikkatliyim merak etme diyor bilemiyorum napıcam bende
deleted77 3 evladim var canım 33 yaşındayım ya eşimle ortak karardı bizim ki ilk hamile kaldigim da dedim dogumda baglatcam diye biseye karar verdiysem onu yaparim ben tabi bu karar kisiden kisiye degisiyor diger konuda da zaten çoğu erkek icin zaten dikkatsizlikten ilk gelen sıvıda bile sperm oluyormuş siz hemsiresiniz daha iyi bilirsiniz o sıvıdan bile hamile kalkınabiliyormuş bi an zevke gelip geri cekilmedigin de istenmeyen gebelik oluyor ve biz istemiyoruz aldirmak istiyorum diyorlar ya bunu duyunca deli oluyorum anlatabildim mi tatlım ya bi cana kıymak bu kadar kolay olamaz onun için aylik iğne spiral prezervatif falan daha anlaminda dedim ben ha onlarda olmuyor mu evet oluyor annem bana spiralle kalmış🤣
Laktikasit esin dikkatliyse kendine güveniyorsa devam o zaman canım ama sonrasinda olamama gbi bisey olmaz diye düşünüyorum
deleted77 ay Allah yardimcin olsun canim üçüz buyutmek yaslari kac
Laktikasit valla cok haklısın canım aynı psikolojiyi zamanında bende yaşadım zor
deleted77 ya kiyamam rabbim uzun ömürler versin hepsine canim ücüde kiz mi tabi yardimci olunca iyi olmuştur ben de ikix olsun hep isterdim ama olmadi iki tame bir birine benzeyen kiz