Kocası evlenmeden önce başka birileriyle birlikteliği olan varmı varsa bu durumu nasıl kabul ettınız rahatsız oluyormusunuz ?
Evlenmeden önce sex
Baykus benden öncesi beni ilgilendirmiyor, 3 kişiyle birlikte olduğunu biliyorum hiçte kafama takmadım, ne yapayım adamı bir taraflarından tavana mı asayım benden önce yaşadığı ilişkiler yüzünden 😂
Baykus sevgilisiyle birliktelik yaşamış 3 sene. Ama beni ilgilendirmez hiçte takılmadım bu konuya. Tabi bazi kavgalarımızda acaba hala seviyor mu, düşünüyor mu onu diye düşünmedim değil.
Baykus benim eşimde benden önce çok kişiyle birlikte olmuş. İlk başlarda çok takardım. Hergün kavga ederdik. İlk 2 yıl beni ikna etmeye çalıştı 🤣 ama kabullenmesi zor. Bazende diyorumki en azından benden önce görmüş bişeyleri şuanda merak edip gözü dışarı kaymıyor. ( Amcamın oğlu hayatınca kız görmemiş şuan karısını aldatıyor). Bunları düşünüp avutuyorum kendimi işte. Diyorum öyle olacağına böyle olsun işte. Hem benimde eşimden önce sevgilim oldu birliktelik yaşamadık ama sonuçta bilseydim eşimin olacağını kimseyle sevgili olup elini tutmazdım. Eminim eşimde bilse yapmazdı. Benden öncesi beni ilgilendirmez. Zor kbul ettim bunu ama sonunda ettim 😂
Bonibon gönül eğlemiş dediğiniz bir kız ya onu çok sevmiş ve güvenmişse 🤔 ya ah aldıysa 🤔
Tatataammm olabilir oda eşimin sorunu ahirette çeker cezasını
- Düzenlendi
Bonibon geçmiş geçmişte kalmış o konuda haklısınız ama gönül eğlemiş diye ne kadar kolay söylüyosunuz öyle. İnşallah oğlunuz varsa ya da olursa bu şekilde yetiştirmezsiniz. Kadınlar erkeklerin gönül eğleyeceği varlıklar değil
Benim eşim evlenip ayrılmış evet bazen zor oluyo kabullenmek ama benden önce olmus bitmiş beni ilgilendirmiyo yani 😊
Bilinmeyenlidenklem 🙈 Yanı sende haklısın ama genede insan bişi olsa acaba diyo onlarlada bunları yaptımı