Bilinmeyennumara Helal olsun Aynı benim gibi düşünüyorsun yazanlardan da iğrendim midesizler bildiğin zinayı normal Allah’ın en sevmediği affetmediği günah hayretler içinde okudum bilmeyen Hadi anlarımda bilip evlenen Yazık Acıdım hepsine
Evlenmeden önce sex
Baykus ben sözlüyüm geçmişte olmus tabi yani cinsellikten bahsetmiyorum birini sevdigini sanmıs öyle diyor acılmadan vazgeçmiş ondan doğru biri degilmiş sevdigini sanmış vs onceden düsünüyodm hatta arastırsam mı demiştim sonra uğraşmadm gecmiş dedim geçtim ve kuzeniyle cok yakınım o kendiliginden anlattı bilmeden sözlümün vazgectigini fln gerek yok böyle seylere o zaman ben olsaydım bunları yasamazdı ama yoktum diye düşünüyorum huzur kacırsaydım bu nedenden dolayı bize yazık etmiş olurdum şimdi kimin geçmişi yokki öyle birini bulmak cok zor gecmişi temiz kimseye bakmamıs biri yok denilecek kdr az ben hic gormedm hatta o yüzden sende böyle bir durum varsa takılma derim
deleted77 yanılıyorsunuz bence. Evlilik öncesi böyle bir durum olması bence uygun değil.tabi yaşayanlara saygı duyuyorum. Bir de moral vermeniz bence güzel bir durum ama geçmişinde bu tarz şeyler yaşamayan erkeklerin sadakatsiz olduğu konusuna da katılmıyorum. Bu şekilde genellemek yanlış olur. Yapacak olan geçmişinde yaşasa da yasamasa da yapıyor. Karakter meselesi ☺️
Baykus benim eşim beni tanımadan önce çok hızlı bir hayatı varmış her haltı yenis ama geçmişi beni ilgilendirmez önemli olan benden sonrası
dolapfaresi senin olmadi ama dimi
Baykus evet ilk evliliğim başta konuşup anlasinca sorun olmuyo bide uzun süre evli kalmamış zaten o yüzden takmıyorum bende artık 😁
ZRaporu aynen katılıyorum sana evine sadiksa problem yok demektir
Baykus ben eşimle konusurum böyle seyleri😬benım eşim üniversite gürcistan da okumuş ve sonra kıbrısa tasınmış anlıycagın adam hergun barda ve diger yerlerdeymiş😭ama ben hıc kızmadım GEÇMİŞ sonucta. Misal ben eşimle nişanlıyken, eşim instagrama girip eski manitamla mesajları okumustu üzülmüştü ama bısey diyemedi. Cunku o bokların kat kat fazlasını kendi yaptıgı için. Ben ona hep dedim benden önceki beni ilgilendirmez,senden önceki seni ilgilendirmez.