Ciklet Benim çok midemi bulandırıyor dokunmak bile🙄 4 yıllık evliyiz oral yapmayı çok seviyorum fakat bir kere bir kere boşaldı kustum direk 🤮 kim nasıl seviyor neler yapıyor benim gibi nefret eden var mı ?
ZRaporu Ciklet elime değince falan bi içim ürperiyor. Kokusu da hoşuma gitmez. Bir de ne kadar temizlersem temizleyeyim ertesi gün hala akıp gelmesi ve kokması beni çok sinir ediyor😤
FirstLady Nietzsche yok ya manyakmısınız neden tiksiniyorsunuz 😂 ben de asla ağzıma boşaltmam tabiki kendisi de izin vermez gerçi. Ama bazı günlerde regl olunca falan. Zorla öperim sevişiriz eliyle boşalsın diye. Ve o manzaraya bayılırım🤩🤩🤩😂😂😂😂😂😂
Kkk Ben de tiksiniyorum. Afedersiniz ilişki sonrasında direk duş almaya gidiyorum bacaklarımdan akarken bile midem bulanıyor.
Ciklet ZRaporu ben manyak olmuştum bir ara tuvalette surekli elimle temizliyordum zararlı olduğunu bildiğim halde
Cemrerana Ciklet ben çok severim yutmam ama ağzıma boşalır çıkarırım herkes kokuyor demiş ama benim eşiminki kokmuyor anlamadım bi sıkıntı yoktur inşallah benimkinde 🤣
Ciklet deleted77 canım ilk kez yapmıştım bana belli etmedi ben kustum yuttum dur diyince gülmeye başladı 🥲
Kirmizisarap Ciklet iğrenç bir şey. Oral yapıyorum ağzıma boşalıyor ama tükürüyorum banyoya gidip iğrenç bir tat bırakıyor. Üstüme başıma suratıma boşaldı geçen gün ne zevk alıyor anlamıyorum ya eziyet bana