Kızlar merhaba sizlere bişey danışacağım bana fikir verin 🥺. Çok kötüyüm . Ben cumartesi günü anneme kalmaya gittim kızımla eşim bıraktı ve bugün eve geldim evi toparlarken çekmeceden prezervatifin eksildiğini gördüm ve şok oldum 😳. Gittim eşime sordum bu neden eksildi sen ne yaptın dedim yav bişey yapmadım dedi üstüne gittim . Aklına gelen şeyi yapmadım valla kötü bişey gelmesin aklına dedi . Bende naptın o zaman dedim ya herşey söylenmez sen yokken işte temiz olsun diye öyle yaptım dedi benim kafam karıştı ve çok şüphelendim kötü oldum sizce erkek evde tekken prezervatif takarak mastürbasyon yapar mı ??

Shnsibel normalde yapılmaz yani Allah aşkına kaygan olsun diye sabun falan sürüyorlar birde prezervatif mi takacakta yapacak saçma geldi bana. Temiz olsun ne alakaymış su yok mu sizin evde . Kendi kendine fantezi mi yaptı acaba ne bileyim diğer ihtimal değildir umarım

Shnsibel daha önce sizi şüphelendirecek hareketi oldu mu peki ay cok üzüldüm şuan empati yapamıyorum Bile

Olivetti yok olmadı ama böyle bişeyi şimdi ilk defa oldu ve ben gerçekten inanmadım çünkü konuşurken yüzüme bakamadı utanır gibi falan oldu

Shnsibel çok zor bi durum aklına kötü bişey getirme desem de başka bi açıklaması yok gibi geliyo bana genede araştır iyice telefonuna fılan bak evde başka seylerede bak dikkat et

Shnsibel ay benim aklıma hiç gelmez yani prezervatiflerin eksilip eksilmediği. Gerçekten şaşırdım çok zeki bi bayansınız. Size hal ve hareketleri nasıldı yani anlardınız bence daha onceden birşey olsa. Ama bu şekilde mastürbasyon yaptıgını düşünmüyorum. Aldatacak olsa marketten falan başka almazmıydı ya.

Shnsibel yani seni gaza getirmek için söylemiyorum ama saçmalamış resmen şüphelenilecek bisey zaten bunun peşini bırakma

Antisosyalmom Valla evi toparlarken birden aklıma geldi baktım ve şok oldum hemen gittim sorfum böyle dedi ama bana hiç inandırıcı gelmedi çünkü hiç yüzüme bakamadı konuşurken utandı