Merbaha kızlar uzun süredir bu platformdayım ama okuduklarımdan sonra içime kurt düştüğü için yeni hesap oluşturdum. 🙄
Eşimle birlikte olurken zaman zaman çok enfeksiyon kapıyorum. Yani sürekli değil. Ona sorduğumda alerji olmuşum yine diyordu ama alerjiye dair herhangi bi kaparıklık bi kızarıklık yoktu hiç. Yeni doğum yaptım lohusalığım bitmesine 1 hafta var. Hamileliğimde bazen hastanede yatma durumlarında oluyordu eve döndüğümde ev savaş alanı sorduğumda çocuklar yapmış diyordu. Sizce bi şüphelenmem gereken bi durum var mıdır?
İçime kurt düşürdünüz 🤦🏼♀️
SuperAnnee başıma gelmedi ama öyle bir şey olsa sonuçta tedavi görüyorsun doktor sana virüs kaptım der o virüsün adını hatirlamadim. Yani doktor bilgilendiriirdi seni diye düşünüyorum
SuperAnnee enfeksiyon kapmak aldatıldığının belirtisi olabilir mi hiç bilmiyorum . Bende cok sık idrar enfeksiyonu olurum 😒
SuperAnnee evde çocuklar varken eve karı atacak değil ya cnm
Olivetti ben çok dikkat ederim kendime bekarken hiç enfeksiyon kaptığımı hatırlamıyorum. Evlendikten sonrada bikaç defa enfeksiyon kaptım işte bende ondan dolayı bişeyler mi yaptı ki bende enfeksiyon kapıyorum böyle diyorum…
Deleted5 ben hastanedeyken çocukları anneme bırakıyordu
SuperAnnee enf hamilelikte özellikle de çok normal bı durum eşinle ilişkin iyiyse yani kavga vs küslük yoksa neden şüpheleniyosn
SuperAnnee enfeksiyon malesef kendine bakıp bakmamayla olan bişey değil kadınlar olarak cok yatkınız idrar yolumuz kısa olduğu için . Bence sırf aldatmayla bulaşacak diye bir şey yok. Bazen temizlendiğimiz sudan bile kapabiliyoruz
SuperAnnee hamileyken enfeksiyon çok normal canım. Ben ilk hamileliğimdede şimdide hep enfeksiyon kaparım ilişkiden ziyade hormonların sürekli değiştiği için olabiliyor. Eğer ilişkiden dolayı olaydı bu idrar yolu enfeksiyon olmazdı hpv virüsü olurdu.
Deleted5 kaç defa tlinde genel evden aradıklarını gördüm herkesi arıyorlar deyip geçiştirdi. Ara ara işten gelirken duş aldığını farkediyordum iş yerinde çok terlemiştim annemlerde duş aldım diyordu, annesiyle aramızda 1 sokak var evde alabilirdi duşunu. Hastaneden eve kendi zorumla geldiğim gün banyoya atılmış battaniye yastık gördüm, hastane önünde beklerken arabada uyurum diye getirmiştim sonra kirlenmiştir diye banyoya attım dedi. Sürekli kirli çamaşırlarının lekeli olduğunu gördüm. Ve geceleri ben uyuduktan sonra asla uyumazmış sabah uyandığımda banyoya yaptığını anlıyorum.
Tlini eve geldikten sonra daima kapalı, müşteri arıyormuş..
SuperAnnee bak bu anlatıkların cok şüpheli geldi bana 😔😔 özellikle genel evden aranma konusu 😒 bugüne kadar ne beni ne eşimi ne abimi falan genel evden aradıklarını görmedim duymadım cok aşırı salakça bir yalan cok üzgünüm
Olivetti napcağımı bilmiyorum. Öyle çok uyanık biride deilim hani araştırıp öğreneyim işin aslını 😔
SuperAnnee canim seni üzmek istemem ama anlattıkların cokda saf masum şeyler değil. İnşallah düşündüğün sey başına gelmiyordur.
Rabbim bu erkeklere akıl fikir versin ya eşleri onlar için neler yapıyor onlarsa…..
Tabi istisnalar hariç.
Ama üzülüyorum ya böyle şeyleri okuyunca
SuperAnnee detayları anlatınca anladım cnm şüpheni 🥺çok çok üzülerek söylüyorum ama kesinlikle vardır bu kadar detayda biseyler
SuperAnnee ooo baya şüpheli genel evden arama nedir anlamıyorum gerçekten
SuperAnnee bu erkeklerin genel ev meraki ne ya milletin yatıp kalktığıyla nasil yapıyorlar anlamıyorum Hele ki evlisin çocuğun var yat kalk allha şükür et seni hiç bireyden mahrum bırakmamış
Deleted5 nasıl öğrenebilirim işin aslını.. neler yaptığını tlini kesinlikle vermiyor elime. Takip desen edemem 3 bebeyle nasıl gidebilirim peşinden. 😔
SuperAnnee cnm çocukları annene birak abin yoksa eger seni tutuyorsa onun abisi varsa onunla takip et anlat abi şüpheleniyorum böyle böyle diye o da yoksa babanla kayinbabanla araba ile dikkat çekmeden takip etmek lazım
Abisine anlattım ben takipteyim gözüm üzerinde dedi . Bence yakalamıştır ama bana söylemedi. Ama abiside her haltı yemiş. 4 çocuğuna rağmen. Eltim anlatmıştı. Kayınbabam yok. Bizimkilere anlatsam beni boşarlar görmelerine bile gerek kalmaz, araları iyi değil ilk vukuati değil çünkü..