https://resimyukle.io/8X8CdOAIdx.link
kızlar merhaba ben yaklaşık 40-45 gün önce kürtaj oldum bebeğimi kaybettim ilk adetimi de oldum ikinci adetime 9 gün var bugün test yaptım çok belli belirsiz ikinci çizgi var gibi. Bikaç gün sonra tekrarlıcam ama sizce var mı yoksa ben hayal mi görüyorum. Fotodan çok belli olmuyo ama burda ışıktan baktığımda çok hafif belirginlikle görüyorum ben😣

KbraOzy
    Çok çok silik gözüküyor dikkatli baktığın zaman, adetin geçsin öyle yap bence, İnşaAllah gebelik olur 😍

KbraOzy canım benımde test sonucumda bi çizgi silik duruyodu hamıleymişim yanı sennde olma ihtimalin olabıkır

Mouradi ya o çok silik olanı gördünğz dimi ay hayal görmüyomuşum ☺️ Olursa sevincem ama nolur nolmaz diye ümitlenmek istemiyorum yakın zamanda kaybım olunca

Baykus bikaç gün sonra tekrarlıyım dye düşnüyorum varsa daha belirgin çıkar heralde

KbraOzy aynen ben ama doktora gittim kan testınde emın olmak için orda dedıler doğruymus yanı benmkıde ahmı öyle sılıkdi zor görünüyordu

KbraOzy çok çok silik gördüm ama adetine 9 gün varmış baya çok . Çizgi çıkması imkansız bu tarihte 🤔 bilemedim hakkında hayırlısı olsun inşallah

KbraOzy
              Evet canım gördüm 🥰 bencede çok kafanıza takmayın, adetiniz gecikirse öyle tekrardan yapın

KbraOzy ben de sizin gibi dayanamayıp erkenden test yapmıştım adetime 7 gün vardı,hem de arka arkaya iki kere yapmıştım ikisinde de silik çizgi olmuştu.Emin olmak için kan tahlili yaptırdım sonuç olarak 3 haftalık hamileydim. İmkansız diye bir şey yok,kişiden kişiye değişir normalde hamilelik hormonu en hızlı kana karışır daha sonra idrara karışırmış, ama kimi insan da (bende olduğu gibi ) idrara da hızlı geçiyormuş.Doktorum öyle söylemişti.Yani ne sevin derim ne de ümitsizliğe düş…Ben de ilk bebeğimi kaybettim,seni çok iyi anlıyorum.İlk bebeğimde de adete 2gün kala yapmıştım yine silik çizgiydi,kan tahlili ile emin oldum. Çok şükür şimdi 4,5 aylık oğlum var.Rabbim bu güzel gecede duysun sesinizi,isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Visnelibrownie hahahh 🤣net görülsün diye bikaç kere gördüm burda böyle ortadan açıp bakınca net görünüyomuş bende öyle yaptım 🤣🤣🤣

KbraOzy ben cokkk silik bir çizgi gördüm canım hayırlı olsun inşallah yanilmayiz😍😍

KbraOzy inşallah hayırlısıyla birlikte sağlıklı,hayırlı bir evladınız olsun 🥰🤲🏻

Nietzsche benimde adetime 10gun vardi pazartesi gunu test yaptim aynen onun kisi gibiydi cok az gozukuyordu bugun 8 gunum kaldi adete testi tekrarladim https://imgyukle.com/i/NNagHe bakarmisiniz acaba hamilemiyim benimde 1bucuk 2 yil once kalbi durmustu kurtaj olmak zorunda kaldim o zaman 13gun gecikmişti adetim şimdi ise çok erken arastirdim erken dolenme olabiliyormuş dogrumudur acaba hamilemiyimdir 🤲