Kızlar ben 2 3 hafta önce test yaptım evde silik çıkmıştı ertesi günü test verdim beta 18 idi sonra ben 2 gün sonra bı hastaneye gittim sonuclarimi doktora gösterdim doktor ultrasonla baktı göbeğin çok yağlı gözükmüyor 10 gün sonra gel dedi ve bana folik asit verdi ben kullandım 1 tableti bitti 10 gün sonra yani 2 gün oluyo gittim bida gozukmuyor göbeğin çok yağlı dedi bana alttan muayne istedi bende şuan da çok küçük tehlikeli diye alttan muayne istemedim bana dedi ki sen bidaha bana gelmee doktorun ilgisizligine mi üzüleyim çocuk ultrasonda gözükmüyor ona mi üzüleyim bilemedim komşumuz ebe ona anlattım 2 gün önce yaptığım değer beta 1846 çıktı 10 gün de 48 den 1846 yükselmiş şimdi başka doktora gidicem bayram ertesi ebe olan komşum baktı değerime şuan 4 5 haftalık bişey doktor dedi bunun 4 5 haftalıkken gorunmeyecegini bilmesi lazım dedi bize hastane önerdi oraya gidicez sizce kızlar neden görülmez dış gebelikmi acaba falan diyorlar üzülüyorum da açıkçası 45 5 haftada kese bile gözükmedi hiç bişey yok 2 sefer gittim