Kizlar eşim ne zaman eve bir akraba gelse annesi babası gelse hep çok sinirli davranıyor laflar söylüyor normalde takmadığı şeyleri misafirler varken bağırıp çağırıyor sizin de eşiniz böyle mi
Eşiniz değişiyor mu
Asya4343 Ah ahh olmaz mı en nefret ettiğim huyu ve çok kavga etmişizdir 1 kere ablasının yanında yaptı kaynanamdaydık sen misin bana bunu yapan kaynanamlarin yaninda kıyameti kopardim ve kaynanama bu oğlunu ben boşarım haberiniz olsun dedim bağırarak şimdi yapamıyor fazla
Asya4343 tam tersi ben öyle oluyorum elimde değil neden oluyor bilmiyorum eşimin söylediği herşey takılıyorum ve zıt gidiyorum bunu farkındayım ama değiştiremiyorum 😒
prensesannesi2 bende kaynanamlarin yaninda kavga çıkardım kaynanam hep yüzüme vuruyor
Mrs-cokbilmis ay çok kötü bir durum eşimin halası bizde şuan dün geldi dünden beri kavgasi tantanisi bitmedi en son annesini aradım oğluna birsey söyle diye yoksa kendimi tutamam karşılık veririm kavga etmek istemiyorum insanlar karşısında
Asya4343 Hiç vurmaz kaynanam hatta eşime der bizim yanımızda karınla düzgün konuş bizim yanımızda böyle davranma der ve o gün yine kaynanam ve kayınpederim beni tuttular
Asya4343 mesela ne gibi şeyler yapıyor
Mrs-cokbilmis mesala bugun oglumun dogum günüydü halasi felan hepimiz oturuyoruz pasta nerde kaldı diyorum bunun için bana kavga çıkardi bağırdı çağırdı
prensesannesi2 ne güzel keşke hepsi öyle olsalar ya 🙄
- Düzenlendi
prensesannesi2 eşime böyle dense bile aşırı utanırım. Çok küçük düşürücü sözler bana göre . Ne demek yani eşine bizm yanımızda düzgün davran ,çocuklamı evlendik biz . Koca adam nasıl davranması gerektiğini o yaşa kadar öğrenememişse, annesi bu yaştan sonrada öğretemez
Asya4343 aklınca evdeki üstünlük bana ait imajı sergiliyor sanırım 😅
Asya4343 aynen böyle beni kötülüyor dışarıda kız gördüğünde felan yada dolmuşta felan sen nasıl kadınsın felan diyor başkalarının yanında bağırıyor bunaldım bu adamdan ya
Socutelady benim kocam da dışarı felqn çıkınca kavgasız eve gelmeyiz çıkmıyoruz bu yüzden bizde 😄
Nietzsche Orda ters konuşup ben utanç duracaksam eşim utanç dursun yani kusura bakmasın ben ailemin yanında nasıl davranıyorsam oda öyle davranması gerekiyor. Hele hakaret eder gibi konuşursa oğullarını değil beni tutmaları bence çok iyi
prensesannesi2 hakaret eden oğullarını tutacak değiller ya canım. Koca adam olmuş ailesinin akıl vermesi benm tuhafıma gidiyor . Adam nasıl davranması gerektiğini bilmeli . İş anne babasına kadar gelmemeli
Nietzsche Nerde nasıl davranacağını bilse uyarmaz kimse zaten canım benim 😍