Birannee aslında eve eşe bağlı olma durumu erkekten erkeğe değişiyor, yani yetiştirilme tarzı olarak. Benim eşimde ailesine önem verir ama öncelik hep biziz, ben ve cocuklari yani. Ben eve bağlı olsun diye hic birsey yapmiyorum. Hatta nereye gitmek isterse,gitme demedim hic. Mesela işten gelip arkadaslariyla buluşmak istediginde git gez diyordum ama 2 saat sonra sıkıldım diye eve geliyordu eşim. 😊 bi erkegi ne kadar cok sıkarsan o kadar dışariya gitmek ister. Benimki tam tersi. Dışarı cıkınca eve gelmek için can atıyor. Eşinin ailesiyle kötü olma. Yani eşine senin ailen böyle, senin ailen şunu yapti felan deme. Senden soğur eşin. Ailesiyle bi sorunun varsa sen kendin hallet.eşini karıştırma.eğer büyük bi sorun yoksa tabi. Kaynanamin bazi laflari benimde canımı sıkıyor ama eşime demedim hic. Ne ben onun ailesine karsi birsey söyledim, ne de o benim aileme birsey söyledi. Eger işin icine aileler giriyorsa zaten eşler arasinda da anlaşmazliklar oluyor. Ve evliligin en büyüj temellerinden biri hepimizin de bildigi gibi cinsellik. Cinsel hayatınız da hep hareketli, heyecanlı ateşli olursa eşiniz hep sizi isteyecektir. 😁