Bonibon Allah daha çok bereketli kazançlar versin inşallah canım
Eşinizin mesleği 😂
Tosariktospa teşekkür ederiz cümlemize inşallah
Ecemsss benim eşimde oflu 😂 ama yani esim oflu diye bende oflu degilkm.hoş cok sacma bir düsünce hep tartisiriz bu konuyu 😂😂😂 hayirdir yani anam babam oflu da benimmi haberim yok kocam oflu diye ne alaka oflu olmam 😂😂😂😂
- Düzenlendi
saripapatya oflular böyle canım😫 ben Rizeliyim ve akraba evliliği yaptım halamın oğluyla evlendim halamda rizeli yani kaynanam ama yok ben ofluyum annemde oflu diyor o kadar yani kendi cumhuriyetini kurmuş kaynanamla kayınpederim boşanmış diyorum hadi ben senle eviliyim ananla baban ayrı anan niye oflu diyo e ben ofluyum diyo bigün dedim ona of’ tan evliya koyma avliya ben bu hatayı nasıl ettim. adam 3 gün tribe girdi🤭😫😫🤫🤫🤫Birde çok söyler Of başlı başınca bir cumhuriyettir 😫😫😫
- Düzenlendi
Ecemsss Oflular işe Rizeliler birbirini hiç istemiyor😅,Rizelilerde zor ama çok dediğim dedik şimdi😂
Ecemsss Ben de Trabzonluyum ama bu of ile rizenin savaş hikayesi vardı.Tam hatırlayamadım şimdi ne anlatsam yalan olur iki kısım birbirini çok sevmiyor.☺️
Ecemsss hasta bunlar ya 🥲😂😂😂 nekadar tapiyorlar
deleted13 ben biliom o hikayeyi sanirim esim anlatmisti cok sinirlidir o yüzden rizelilere 😂😂😂
saripapatya hahaha evet😂😂
BuseveMinigi denizli tatlım 😂
Ozlemayaz hala eşiniz kuryelik yapıyor mu
Ase polis👮♂️🚔