Mrs-cokbilmis Memili sen bebek istediğini millete söylediğin için millette hemen beklentiye giriyordur hani istiyordun hala olmadımı diye o yüzden diyorum ki söyleme millete düşünmüyorum şuan de ki sorulmasın
Memili Mrs-cokbilmis aslında özel şeylerimi akraba ortamında konuşmayı seven biri degilim,hiç bişey söylemesemde hatta keçen sefer kocamin akrabasiydi bana hamilesin diyo yok degilim diyorum yoksa korunuyomusun diye soruyo bende hiçbisey cevap vermedim soru-soru ard-arda gelmemesi için.anliyamiyorum bazen hemde hiç
Kahvelidondurma Memili kesinlikle kafada bitiyor canım takma kafaya bn 6 ay ilaç içtim korundum banada dediler yok ilac kullanma da bebek olmazda ne alaka yani , sonra bıraktım o ay hamile kaldım hende ilk seferde kalmisim nasip bu işler
Balponcik Memili ilişki sırasında kendini kastığın için rahmin kapanır ve spermler rahime ulaşamaz bu yüzden hem hamilelik olmaz hemde hepsi akar kendini rahat bırakman lazım yavaş yavaş alışırsın bende öyleydim çok sıkıntı çıkardım ama çok şükür alıştım eğer kasmazsan eşin rahim girişini hisseder böyle tırtıklı gibi
Memili Balponcik evet canim onceleriii o yuzden ola bilirdiii ama şimdi her şey çok şükür yolunda inşallah hayırlısı
Happykidsci Memili Rabbim kucağını doldurdun inşallah canım Ben şey duymuştum adet olmadan önceki 3 günü ve bittikten sonraki ilk 3 günü Hamile kalman yüksekmiş Ben evlendim adet oldum adetim bittiği gece birliktelik oldu sonraki aya Hamile oldupumı öğrendim İlişkiye girdikten sonra hemen kalkma bir saat boyunca yat diyenleri duydum kids te
Elif2611 Memili bizde ilk evlendıgımızde eşim dikkat ediyordu korunıyordu ama bazen dikkat edemedıgı oluyordu o aylarda nedense hamıle kalmıyordum boyle 6 7 ay suresınde cogu kez dikkat etmedı artık bende dusunmeye basladm neden olmuyor dıye sonra bos ver zaten dedim pek dusunmedm ayreten hamıle kaldıgım ay 2 defa tesadufen annemlerde sogan suyu ıctm onunda faydası var dıye dusunuyorm ve ayrıca hamıle kalmadan 2 ay once adetım cok duzenzıslestı normalde cok duzenlıdır adetm ama 2 ay boyunca duzensız oldu bence stresden uzak ol ıkınızde dusunmeyn biraz hamile olmak icin yapmayn rahat ol ayreten sogan suyu ic derim ve ben 18 ya da 19 cu gunde kızıma hamile kalmısım yeni duzenlı bır sekılde yapın cunku bazı kadınlar hemen adet bıtımınde kalıyor bazıları gec te oluyor ne zaman yumurtlama gunu bılmedıgımız ıcın duzenli yapın
Memili Elif2611 sagol canim soğan kürünü yapmışdım 10gun içdim gecen ay ama faydası oldugunu çok duymuşdum.bi daha deniyicem.sanirim adet bitdikden sonra içiliyodu
papatya02 Memili canm normal olarak spermler yarısı çıkar ama bir defasında biri söylemişti bende çocuk istediğim ay uyguladım eşim boşaldıktan sonra kalçamın altına yastık koydum ayaklarımıda yukarı kaldırdım dene istersen
sporcuanne26 Memili tatlim bizimde basta olmadi bemde yumurtlama.testi aldim ovulasyon testi hamilelik tesri gibi yapiyosun o testten yumurtlama gunumu buldum ve o gun ve ertesi gunu birlikte olduk hatta hem sabah hem aksam olduk sonra si hamilelik 👍 dene bunu
Memili sporcuanne26 insallah canim benim disarii çıkarsam alicam test,normalde bende regl 26 bazen 27gunde bir oluyo hesablandigi zaman okumusdumkii 14cu günü yumurtlama galiba,ama tutduramamisdim,insallah testle denicem