İlk kez kullanıyorum merak içindeyim, takvime göre yarın yumurtalama günün fakat 1haftadır ovulasyon testi kullanıyorum dün geceden itibaren iki çizgi aynı oluyo, beni aydınlatırsanız sevinirim
Çatlatma iğnesini kullananlar ilişkiye ne zaman girdiniz fayda ettimi?
Ozlemy çatlatma iğnesi yaptın mı canım
Ozlemy çatlatma iğnesi kullandıysan ovulasın testi yapman gerekmiyor çünkü sürekli iki çizgi görürsün çatlatma iğnesinde gebelik hormonları var iğneyi yaptıktan sonra 36 saat sonra ilişkiye giriyorsun ve 14.gün kan testi yaptırıyorsun
Sevvalsaglamm yumurtlama günümü bileyim diye ovolosyun almıştım canım fakat dr iğne verince yaptırdığım gün hemen iki çizgi aynı oldu, daha önce kullandın mı canım benim
Ozlemy evet kullandım canım ben iğne vurunduysan menogon,otrivelle,estoferm hap bunları kullanırken hep iki çizgi çıkar seni yanıltır tedavi görüyorsan ovulasyon takibi yapma bence canım
Sevvalsaglamm senin önceki attığın msjdan sonra takibi bıraktım canım, klomen hap kullandım 5gün sonra ovitrelle iğne verdi çarşamba günü yaptırdım dr perşembe ilişki demişti çarşamba iki çizgiyi aynı görünce çarşambayıda değerlendirmek istedim inşALLAH yanlış yapmamışımdır, sende fayda ettim mi canım, ettiyse ne kadar zaman sonra etki etti
Ozlemy canım çatlatma iğnesi zaten 36 saat sonra etki gösteriyor keşke Çarşamba iğneden sonra ya da önce ilişkiye girmeseydin ama Nasip belki de olur kuzum 2.kullanmam bu benim ilki olmadı ama yumurtalarım Harika büyüdü bu ay da denedik Ocak 3 de test yapcam kan testi
Ozlemy bu arada iğneden 14 gün sonra test yaptırıyorsun ama kan testi idrar değil
Ozlemy geçen hafta çarşamba yaptım ben iğnemi canım kendim yapıyorum ben göbekten
Sevvalsaglamm ne bileyim canım acemiydim dediğim gibi çift çizgi görünce değerlendirmek istedim, ayy inşALLAH hayırlı sonuçlar alırsın benimde 1ocağa denk geliyo ama hastaneler kapalı bir gün öncesi yaptırsam olurmu? Ve sende her hangi bir değişiklik varmı canım
Sevvalsaglamm bende çarşamba yaptırdım canım 14cü gün salıya yani ayın 1ne denk geliyor
Ozlemy ayın 2sinde yaptır o zaman canım bir önce ki gün yanlış sonuç alabilirsin
Ozlemy mide bulantılarım var benim ama ben başta klemondan sonra menegon diye bir iğne kullandım 2 gün ve şuan crinone jel fitil kullanıyorum o bulantı yapıyor bende daha bir belirti yok zaten oluşmaz da canım daha çok erken öğrendiğimiz de 2 haftalık olarak öğrenmiş oluyoruz
Sevvalsaglamm ayyy inşALLAH Rabbim nasip etsin, ben 2gündür çok yemek yemeye başladım ve bugün sigara içesim yok ondan sordum canım
Sevvalsaglamm ilk çocuk mu canım
Ozlemy evet canım ilk çocuk bende aşırı yemek yiyorum bir kaç gündür sigara içesim benim de olmuyor tiksinmeye başladım inşallah her ikimize de nasip olsun canım ❤️
Sevvalsaglamm ayy inşALLAH, çok mutlu oldum bendensin canım, ben bu saate kadar 4tane içtim ya sen?
Ozlemy ben de sanırım 4 5 anca canım 1 paketi bitiriyorum gün de ama 3 gündür daha biraz önce bitti bu ara da senin ilk mi olcak canım çocuk yaşın falan kaç 😊
Sevvalsaglamm bana 1paket 2gün gidiyo canım, ilk olacak inşALLAH geç evlendim ben 36 yaşındayım
Sevvalsaglamm senin yaşın kaç canım, nerde oturuyorsun