Ozlemy Sevvalsaglamm sen yarın hayırlısıyla yaptır bakalım inşALLAH hayırlı haberler alırsın sonra ben giderim 😊
Ozlemy Sevvalsaglamm ayy inşALLAH bebiş vardır inan o kadar sık giriyorum ki buraya cvp yazdın mı diye keşke numaralarımız olsa whatsaptan yazışsak çok alıştım sana sanki akrabam komşum gibi oldun bende sabırsızlandım acaba yarın gitsem mi? Sen ayın kaçında iğne vuruldun canım
Sevvalsaglamm Ozlemy yaptıramadım canım ya sağlık ocağı çarşambaya aksar dedi o zamana kadar bekleyemem en iyisi Çarşamba gidip vermek yılbaşından dolayı işte
Ozlemy Sevvalsaglamm sabırsızlıkla bekledim inanki, evet öyleymiş bende özele gidip yaptıracaktım tatilden dolayı perşembeye kadar anca çıkar dedi hayırlısı olsun inşALLAH, evde test yaptın mı peki
Sevvalsaglamm Ozlemy ben test yapmadım canım benim ki daha çıkmaz sen şimdiye kadarı yaptırman lazımdı
Sevvalsaglamm Ozlemy ben özel Laboratuvar da yaptırdım 1 saate çıktı canım bakalım senin ki inşallah hayırlı bir sonuç çıkar beni de haberdar et canım
Ozlemy Sevvalsaglamm Rabbim bu ay nasip etsin inşALLAH, benim dr da özel klinikte orasıda 1gün sonra çıkar dedi bende sağlık ocağına gittim herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim, yazarım sana 😙