Kızlar ben göğüslerim küçük ve biraz büyütmek istiyorum sizler bişeyler yaptınız mı büyütmek için kullandığınız krem falan bişeyler var mı 😊
Göğüslerimi nasıl büyütürüm?
En etkili yöntem silikon🥰
Shnsibel soğuk su buzla yikayabilirsin hem diklestiriyor hemde büyüyor ben o yöntemi kullaniyom
Shnsibel ben gördüm şahsen eşim goguslerime küçük derdi sürekli araştırdım bir sürü krem aldım ama en etkili yöntem buzla yıkamak oldu dayanamazsan soğuk suyla 10 15 dk masaj yap hergün yada duşa girdiğin zaman
Shnsibel bugün YouTube de karşıma çıktı 1 yemek kaşığı reseneyi 1 su bardağı suyla kaymatiyorsun 5 dakika sonra cam kavanoza süzüp içine 1 buçuk yemek kaşığı çörek otu yağı koyuyorsun günde bir defa göğsüne şurup göğüs egzersizi yapiyormussun 1 ayda sonuç veriyormuş . Ben karışımı hazırladım yarın başlayacağım
Ortasekerlikahve deneyim bakalım inşallah faydası vardır
Shnsibel silikon fiyatları ne kadar acaba bende çok muzdaribim bu konuda
minnosunannesi çok pahalı yaa bedava yapsalar gidip yaptıracak direk 😂😂
Hayat1810 eşiniz madem küçük görüyor neden silikon taktirmiyorsunuz benim eşim bana ole dese bas parayı yaptır derim ben ama işte eşim güzel diyor yalan söylüyor yani oysaki çok küçük
Hayat1810 15 bin var mıdır
minnosunannesi Valla fiyatlarını bilmiyorum ama ben doğal yollRdan büyütmek istiyorum silikon yapma olduğu belli oluyor anlaşılıyor hoş durmuyor
Shnsibel doğal yollardan ancak kilo alarak buyur ama bu seferde fizik bozuluyor öbür türlü başka hiçbişeye inanmıyorum
minnosunannesi o kadar pahali değil ya
minnosunannesi kavga ettik kaç kerede işte takmıyorum ben seviyorum şahsen
Hayat1810 aaa niye kavga ettiniz ki canım