Nesrinn25 Kizlar hic basina boyle bisey gelen oldumu? Acaba nasil oluyorda kaliniyor. Zevk suyuyla olur diyorlar ama internetten okudumda o suya nadiren sperm karisiyormus merak ettim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Gullu Nesrinn25 aynm kalinabiliyormus duymustum ben bi yerde benm bir oglum var hemsire sormustu iste kirunuyormusunuz korunmuyormusunuz diye bende hayr korunmuyoruz demistim hamile kalabilirsin ozmn dedi yani geri cekmeyle bile hamile kalinabiliyormus
papatya02 Nesrinn25 çok yazıldı ama ben yine yazaym geri çekilme bir korunma yöntemi değil kalabilirsn 😄
Minnos_34 Nesrinn25 ilk evlendigim de 9 ay bu şekilde korunduk korunmayı bıraktık hamile kaldım doğum yaptım kızım 16 aylık 16 aydır gene bu şekilde korunuyoruz bu yöntemde is tamamen erkekte erkeğin kendine sahip çıkıp dikkatli olursa hiç bisey olmaz
Nietzsche Nesrinn25 bizde hep bu şekil korunuruz sıkıntıda çıkmıyor ,eşin bu konuda iyiyse sorun olmaz. Binde bir ihtimal zevk suyundan kalınabilir ama çok uç ihtimal
Annesivekizi Nesrinn25 nadiren de olsa böyle bi ihtimal var sonuçta. Riske girmeye değmez. Ben bu şekilde kaldım
Nesrinn25 kedicikkk o zaman canim ayni soruyu sanada soruyum nasil kaldin acaba. Esin yetisdirememis ola bilirmi ?
kedicikkk Nesrinn25 hayır canım imkanı yok çünkü doktor 6ay düşünmeyin düşük olur dedi ve ben eşim boşalmadan 20-30 saniye önce kalkıp elimle boşaltıyordum
Nesrinn25 kedicikkk peki bacim nasil oldu o zaman hani duyduguma gore cok nadiren zevk suyunda sperm oluyormus ondan olurmu ki?
Fndaa Nesrinn25 malesef kalabiliyorsun ilk bebegimden sonra geri çekilme ile 2sene korundum sonrasında 2.bebegi istedik Rabbım nasip etti fakat bazı saglik sorundan dolayı kaybettim ve tekrardan geri çekilme ile korunuyorduk 2bebegimi kaybettik 4ay sonra kaza ile tekrar hamile kaldım
kedicikkk Nesrinn25 yani canım bilmiyorum hatta yumurtama gğnüm bile değikdi hamile kalfığım tarih oğlum n rıskı varmış bu dünyada oldu hatta eşim hep mucize bebeğim diye sever