• Muhabbet
  • Cilve nedir ya gerçekten bilmiyorum

Arkadaşlar cilve nedir nasıl yapılır ya gerçekten bilmiyorum mesela eşime nasıl cilve yapabilirim siz eşlerinize neler yapıyorsunuzkomik bir soru oldu galiba ama ben biraz yapı olarak uzağım 😂

Ehvamliamme52 başka bi post açmıştı arkadaş oraya yazdığım mesajı alıntı yapayım ;
    işve cilve nasıl olur. örneğin; eşinin bi davranışından rahatsızlık duyuyorsun o an mesela telefonu bırakmasını istiyorsun kızarak deilde yanına yaklaşıp şirinlik yaparak, hayatım bırakır mısın telefonu biraz da benimle ilgilenir misin diyip yanaklarını sık sana ihtiyacım var de veya kucağına oturup bırakıver şunu gel film izleyelim bişeyler yapalım sohbet edelim gibi ben mesela öyle durumlarda giderim yanına sevdiğim benim sarılmaya ihtiyacım var diyip kucağına çıkarım boynuna sarılırım bi süre öylece kalırım daha alamaz telefonu eline çünkü beni bırakmaz 🙊 bi olayı anlatacaksan eğer espirili konuşup şaka yaparak anlatırım çok hoşuna gider kadın dediğin senin gibi olur erkeğini çemberi içinde tutar der hep 🥰 daha çok örnek var aklıma gelenler bunlar 🌷

Aklıma geldikçe yazıyorum mesela bişeyler izlerken veya bi olay hakkında konuşurken espiri ile lafı yatak odasına getiririm ilk zamanlar utanırdım hatta öyle bişey yaptığım zaman yanlış anlamıyorsun deil mi ben espiri olsun diye yapıyorum diyordum oda olur mu öyle şey benim çok hoşuma gidiyor diyordu bende hep devam ettim baktım acayip işe yarıyor hatta Ablası ile esinin sorunları olmuştu telefon yüzünden tartışmışlardı eşimde beni örnek verip abla sen adamı iyice telefon bağımlısı yapmışsın bak bana değil elime almak aklıma bile gelmiyor benim demişti 😍

Ehvamliamme52 yalnız değilsinn😄 aynı olaydan muzdarip yinede burda kalayım yazanlardan örnek alıp uygularız blki😂

Bana cok cilvelisin derler nasıl anlatalır bilmiyorum bence insanın içinde olmalı kişinin yapısı farklıysa yapmacık olamamasına dikkat edilmeli nasıl söylesem örneğin bana göre cilve onunla iliglenmek mesela kibar kücük dokunuslar öpücükler ,önce göz teması kurup sonra bakısları beden üzerinde hafif gülümseyerek gezdirmek dudak kenarıyla seni istiyorum der gibi gülümsemek yani semi istiyorum mesajını hareketlerle gostermek onun dısında zarafet duruş önemli size baktığında kadın kadınım demeli,dekolteler koku ses tonu önemli ve erkekler kiminle birlikte gülebiliyorlarsa kendilerini ona daha yakın hissederler yani biraz da mizah

Seleniko mesela beraber çay içerken felan o telefonla uğraşmaya veya maç izlemeye felan başlıyor ya ben hemen; yaaaa sevgilimmm bişey diyiceeeemmm ((uzatarak 😅) diyip yanına gidiyorum telefonu nazikçe bazen elinden alıyorum bazen almıyorum kalıyor. Sonra akşama kadar zor dayanıyorum sen geleceksin de beraber vakit geçiricez diye sende telefonla vs uğraşınca çok boşta kalıyorum üzülüyorum diyorum gel benimle uğraş felan diyorum gülüşüyoruz öyle başlıyor konu bazen de bi konu varsa eğer bahane ile onu anlatmaya başlıyorum böyle sırnaşarak( dokunup temas kurarak)öyle hiç fırsat kalmıyor beraberken telefona bakmaya 😁

9 ay sonra

Ezelinur hahahaa olayı anlatırken nasıl bi şaka yapılabilir ki mesela 😅

Ehvamliamme52 valla kamyoncu eşref dayı gibiyim evde askerlik arkadaşı gibi davranıyorum ee kucağına oturmaya çalışsam itiyo cok alırsın kalk kalk diye zaten kendisini gördüğüm pek aman ne ilve cilve yapacam ayı en iyi baldan anlar mı ajajsjsjsj

23 gün sonra

_Kumsal uzun bi süredir gitmiyordum foruma kusura bakmayın görmemişim mesajı.. şaka yapıyorum derken olay hakkında tabi şaka yapılabilecek bi olaysa eğer, duygusal ve hüzünçlü bir olay değil😄örnek veremiyorum çünkü anlık gelişiyor..