Pembedusler Varsa eğer silikon göğüs nasıl memnun musunuz yani partneriniz beğeniyor mu hoşuna gidiyor mu elleyince içinde top varmış gibi bir his mi önerir misin ? Ve mesela taktırdın diyelim değiştirme süresi var mı ?
Cemrerana Pembedusler göğüsü bilmemde dudak dolgusu çok itici geliyor artık özellikle ölçüsüzü ben bi kaç yıl önce dudağıma enjekte ettirdim ama çok doğal duruyodu şu an bakıyorumda herkes kocaman kocaman şişirmiş iğrenç ötesi insanlar klonlanmış gibi 🙄 önerim dudak düşünürsen çok hafif yaptır
KirmiziOjeli Pembedusler göğüslerim silikon. Normal göğüsten elleyincw his olarak hiçbi fark yok. Her daim dik ve seksi duruyor memnun olmayacak erkek olamaz
Sirius Pembedusler ya gögüs silikonu bence çok kötü yaşlandıkdan sonra çok kötü duruyo ve ya yabancı bir cisim olgudu için çok kötü zararları ola bilir. Eger gögüsleriniz büyük olsun istiyorsanız kendi yagınızdan alıp enjekte etdire bilirsiniz en azından sizden çıkan bir şey kötü bir etkisi olmaz
Pembedusler Cemrerana dudaklarım zaten şekilli ve dolgun belki ilerde çok hafif zaten dolgu şeklinde düşünürsem olur. Siz memnun kaldınız mı peki bir şey daha soracağım partneriniz memnun muydu
Pembedusler KirmiziOjeli kaç senedir var mesela takınca ömür boyu orada kalabilir değil mi değişmek gerekmiyor doktor bunun bilgisini veriyor mu ? Ve markası nedir sizin ben çok istiyorum yapmayı göğüslerim küçük tabi 2. Çocuktan sonra yapmayı düşünüyorum siz bekarken mi yaptırdınız ?
Pembedusler KirmiziOjeli Selam😘😘 ben silikon yapacağım demiştim size fikrinizi sordum memnun olduğunuzu söylemiştiniz biraz Google’dan ekşi sitesi var oradan da baktım erkekler genel olarak işte görüntüsü tahrik edici ama elleyince hissi güzel değil sıcaklık yok ellesen ellenmez yalasan yalanmaz diyor çok üzüldüm tekrar size sormak istedim mesela eşiniz sürekli ilgileniyor mu memelerinizle Elleyince içinde bişey oynuyor mu
KirmiziOjeli Kimsemkimimyaw canım ta 4 bucuk yıl önce indirimli haliyle 6.5e yaptırmıştım şu an kaç katıdır kim bilir
KirmiziOjeli Sirius yaşlanınca normal göğüslerde çok kötü oluyor sarkık sönük en azından uzuun yıllar istediği gibi bi göğüsle yaşar yaşlanınca belki biraz sarkar artık o da normal 😁 kesinlikle psikolojiye iyi gelen özgüveni max a çıkartan bir şey ama dozunda yapılırsa
Pembedusler KirmiziOjeli gerçekten insana özgüven gelir şuan mesela küçük eşim yine ilgi duyuyor ama büyük olsa daha da ilgi çekici olur hemde ben kendimi iyi hissederim meme kadında gerçekten önemli. Bir de elleyince sert mi ?
Panda Pembedusler Ne silikonu ne dolgusu anam biz doğalken güzeliz yemişim silikonunu dolgusunu seven insan kadınını her haliyle sevsin bi zahmet😌
Pembedusler Panda Eşim böylede seviyor ilgi duyuyor zaten ama ben biraz sorun ediyorum büyük olmasını istiyorum 😊 yani kim dolgun dik memelerle kendini iyi hissetmez ki
ZRaporu Pembedusler kişisel tercih meselesi ama saçlarımı boyatmayan ben kaşlarımı almayan ben estetik yaptırırsam tarih bunu asla affetmez 🤩
Pembedusler ZRaporu Biraz bakım gerekli hayatım ☺️ Ne biliyim ben hep memelerim büyük olsun istemiştim 🙂
KirmiziOjeli Kimsemkimimyaw hayır niye çıksın bebeğim var ve sütüm çok çok fazla. En güZelide kaç aydır emziriyorum ne sarkma var ne bişey
Kimsemkimimyaw KirmiziOjeli ay kör şeytan diyor yeme icme biriktir parani yaptr😅 bende hamile olumca falan cikiyor sanıyodum🤷♀️😂😂