Sogan suyu kürü yapip Ayni zamanda kanamada Plan var mi Camur gibi Koyu bir kanama

Nerminyurdakul_01 bende polikistik over vardı ben 2 3 ayda bir olurdum duzensizdi yani bi kaç defa soğan kürüyle adet oldum ve çamur gibiydi baştan kahverengi şeklinde geldi sonra normal adet kanamasıydı bitimine yakın yine kahverengi gibi olmuştu

Nerminyurdakul_01 canm benm vardı polikistik overim 2 ay düzenli içtim adetin 5.günü başaldm sabah akşam aç karnına 15 gün içtim bnm de adetim düzenliydi sonra adet olunca inanılmaz ağrı kanama bide böyle afedersin kırmızı parçalar düşürürdüm sonra özel bi hastaneye bi prof yanına gittim ultrasona girdm polikistik overin yok senin dedi ama 2 ay bildiğin doğum yapınca nasl ağrı nasl kanama görüyorsam öyle oldu ve hep parçalar düşürdüm sanrm kisti parçaladı ilk gebeliğim korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra olfu boş gebelikti sonlandırıldı 2 gebeliğim ise 9 ay sonra oldu

Aysgl_21 ya ne güzel faydali olmus insallah benimde olur 7 Aydir korunmuyoruz Ama Yok daha bise bekliyorum cok istiyorum

Nerminyurdakul_01 inşallah olır kzum isteyen hekese bilirim o dönemleri her adet döneminden sonra gün sayardım geçsin de artk adet olmym hamile olayım diye ama biraz da psikolojik hep derlerdi düşnme zihnini boş bırak diye hiç yapamadm düşünmeden edemiyordm gün saymadan edemiyordm sadece bi gün adetime bi kaç gün kala bi his doğdu içime sanırım sonadetim olucak dedm ama içimdeki hisse acaip inandım ve son adetim oldu sonraki adeti görmwdm umarım seninde en kısa zamnda olur

5 ay sonra

Merhaba. Ben iki aydir adet oldgmda kan deglde afedersiniz camuf gelyor kanama yok. Sadece ilk gun koyu br seklds kanamam oldu bikc damla koyu. Sonra camur kan. Gwcen ay doktora gittm bir sorn gozkmyor dedi. Ama cok huZursuzu