• Muhabbet
  • Hamileliginizi ailenize nasil söylediniz

Merhaba Hanimlar
Hamile oldugunuzu ailenize nasil söylediniz hamileyim ve aileme güzel bi sekilde söylemek istiyorum ama aklima bisy gelmiyor yardimci olurmusunuz?

Selcan ben zaten cok gec ogrendm hamile oldugumı ogrendıgımde 8 haftalıktı bebegm omdan once 2 ay duzensiz adet olunca bu da adet gecıkmesı zannettm direk annemi arayıp gece soyledm test yaptkdan sonra

Selcan 3.unu de telefonda ağlayarak söyledim ikk evlendiğin gün hamile kalmışım ilkinde herkese aradım tek tek söyledim şifreleri de öyle farklı sabitlerdeyiz 3.hamiligimi gizli saklı utana utana söyledim çünkü kızım çok küçük olduğu iicn t2pkilerden korktum

Selcan
    Hamile değilim kalmayıda düşünmüyorum 🙈
    Ama olsa pat diye söylerim 😅

Selcan Ailemi tlfda arayıp söyledim eşime süpriz yaptım kalbi süslü bir kutu aldım içinede bir çift bebek patiği koydum ultrason fotosu birazda süsledim tvde müzik hiç beklemiyordu hamileliğimi bi 5 dk donma ve ardından göz yaşı çok güzel bir gündü sonra herkesi aradı baba oluyorum demişti🤣🤣🤣Heyecandan ne yapacağını şaşırmıştı

Selcan Evlendiğimizden beri benim ailemle birlikte yaşıyoruz 1ci test yapdım önce eşime dedim sonrada anneme☺️

Ben hamile kaldığımda içimde hemen korku doldu kimseye söyleme fırsatım kalmadan fazla sitresten düşük yapmıştım

Selcan 2 tane yeğenim var. Annemi aradım ve hadi iyisin 3.torunun geliyor dedim🥰

Ben gebe değilim
      Hamile kaldığımda nasıl soyleyecem bilmem
      Çünkü Ablam benden 10 yaş büyük ve bekar
      Üzülmesinden endişe ediyorum

Bende hamileliğimin üçü haftasında öğrendim hamilenolduğumu ve herkese söyledim. Ondan sonra düşük yaptım. Bence ilk üç ay kimseye söylemeyin ben eğer bi daha hamile kalırsam öyle yapmayı planlıyorum.