Merhaba kızlar size bir sorum olacak ben adet döneminde çok ağrılar yaşıyorum öyle böyle değil, karnım ayrı belim ayrı ağırıyor bu durumdan gercekten çok rahatsızım ve onu yanı sıra her seferinde istifra ediyorum. Buna karşı ne kullanabilirim sizce?

Slm benımde çok kötüydü kusma ve bayılma oluyordu agrılardan, ama sımdı ayaklarımı hep sıcak tutuyorum ve adet olmadan önce 1 veya 1,5 hafta önce sabah akşam soğan kürü yapıp ıcıyorum, ve çok faydasınııı gördüm hıc agrım olmuyor ama çok kanamam oluyor, eğer yapmak ıstersense 1 tane soğanı bır bardak suyla kaynatıyorsun 5-7 dakka ama soğanı 4 bölüp tencereye koy ıns faydasını görürsün 🙏🙏🙏😊

Tarçınlı muzda iyi geliyor

Imusx buscopan kullanabilirsin Parafon da kullanabilirsin hem ağrı kesici hem kas gevşetici regli kesmiyor

4 gün sonra

Benimde adet dönemlerim cok zor geciyor kusmali bayilmalı agrikesici icmessem ilk agriyi hissettigim zaman cok kotu acillik oluyorum doktora gittim ve bana rahim tersligimin oldugunu ve agrilarin bu yuzden oldugunu söyledi genellikle bircok kadinda bu yuzden agri cekiyor ama bir tedavisi yok cekmek zorundayiz 😕