Tabikide jilet sevmesem de çocuklu olduğum için çok çabuk olması gerekiyor zaten pandemi var kuaföre gideyim desem binbir çeşit insan geliyor oradaki çalışan ister istemez kapabilir maskeli de olsa bulaşma riski var bebeğimi tehlikeye bı kıl için asla atamam 👍😒 o yüzden epilasyon ve Ağdam da var ama uzun sürüyor çocuk ev işi derken gerçekten saç baş dağınık geziyorum saçımı toplamaya elim bile gitmiyor o yüzden benim için pratik olan şey en önemlisidir 🥰

Jiletle alıyorum ne kadar ağda kullanmak istesem de bir türlü beceremedim hiç yapamadım agdayla

Panda33_32 ağda kuaföre gidiyorm 15yaşımdan beri aynı kuaförüm☺️ve artk sadece belirli yerlerde çıkıyo bikini bölgemde bacak ve koltuk altımdada tek tük çıkar

Panda33_32 aslinda lazer epilasyon yaptrmk istyrm ama eşim iizn vermedi beni öyle seviyor heralde 🙂🙂😂

Ağdaya gidiyordum tüm vücut pandemi çıkınca jilet 🤷🏼‍♀️

deleted77 Ay ne güzel ikna edip bende başlarım ins evet insan çok rahat olur her an hazırsın 😀🔥

Panda33_32 philipsn lazerini kullanıyorum harika memnunum kıllarım bitti denecek kadar az 4 5 ayda bir yapıyorum artk

Arzumm lazer epilasyon cihazı kullanan var mı 😅aldm ama hiç kullanadm ztn emzirme dönemindeyim su an kullanmam

Bekarken epilasyona gittim ama kıl köklerim sarı olduğu için seanslar bitti ama benim kıllar bitmedi 🙈 ama kıl yoğunluğunu azalttı tek işe yarayan yönü o. Pandemiden önce ağdaya gidiyordum ara ara acil durumlarda da jiletle alıyordum. Şu an jilet tamamen ağda bantlarıyla denedim geçen haftalarda mosmor ettim genital bölgemi 🙈

10 yıldır tanıdığım kız eve gelip yapıyor saolsun

Panda33_32 jilet. Lazere korkudan ve bitmediğini bildiğim için gitmiyorum, ağda içinde tüylerin uzamasını asla bekleyemem duştan duşa jilet vuruyorum 10dkda heryerim bitiyor