Nesrinn25 Kizlar hani derler ya kacan kovalanir. Benim esim cok ilgisiz birliktelik deseniz ayda iki kere falan. Iki uc gun hep ben dedim hadi gel diye tamam diyor ama sanki icinden ah vah ediyormus gibi. 8aylik bebegim var. dogdukdan sonra boyle oldu. Iliski disindada cok ilgisiz isden gelir hemen uzanir tv izler ilgi yok alaka yok opmek yok sarilmak yok. Bende cok biktim bende biraktim artik aksam bebegimi uyutup hemen ardindan kendimde yatiyorum anlasin biraz diye zaten bisey yapmicamizi biliyorum. Kac sefer konustum neden boylesin diye aldigim cevap bende bi sey yok insan ol nankor olma buldunda bunuyormusun gibi bisey dedi Artik bendede ilgi alaka sifir ne olucaksa olsun diyorum artik. Saldim her seyi. Konusursa birsey sorarsa cevapliyorum onun disinda yuzune dahi bakmiyorum bisey desem bile ciddi suratla soruyorum soyluyorum. Acaba etkisi olur mu? Yardim edin😔😔
Survivor12 Nesrinn25 ilgi konusunda bizde aynıyız eve gelir biraz çocuklar oynar sonra yemek çay tv sarılma yok öpme yok Bende onun gibi davranayim diyorum olmuyor
boncuk Nesrinn25 sana sormalı aslında işe yarıyor mu? Hani o konuşmaya falan çalışıyor mu seninle? Sen soğuk durdukça
Maria-23-f Nesrinn25 tatlım bende aynı durumdayım kaçan kovalanır diye bişey yok benim kocam seninkinen beter birliktelik desen aylardır hiç yok bir yıldır bu durumdayım senin yaptığını bende yapdım işe yaramıyo eyer böyle devam ederse bir zaman sonra artık soğuyorsun ve umurunda olmuyo maalesef
Nesrinn25 boncuk yok sekerim simdi bile buz gibi oturmusuz yan yana Akrep izliyoruz tek kelime yok aramizda yeminle
Lavinia Ya ilgisizlik varsa hep vardir diye dusunuyorum,eger sende uzaklaşırsan onun işine gelir gibi geldi. Pek umursamaz biri galiba ,o yüzden akışına bırak sen sen olmaya devam et bence zaman zaten gösterir sana en guzel yönünü 🤷🏻
Maria-23-f Nesrinn25 biliyorum canım ben artık uzaun zamandır böyleyim o yüzden artık benim için yabancı haline geldi inan bana bir evin içersinde iki yabancı olmak çok zor inşallah düzelirsiniz
Lavinia Nesrinn25 Ya telefonuna falan mi baksan demek istemiyorum ama yani bunun altinda yatan baska sebepler var gibi geldi bana