Kimseekimm Ase herkes aynı değil birde benim fikrimce kocayla değil kadınla alakalı bişey bu bebek olunca yorgunluk ve uykusuzluktan kadında enerji kalmıyor kocada eşine acıyor soğumak değil yani mesela 5 ay önce 2. Çocuğumu doğurdum bi haftadır kendime geldim eşimin benden bitik ruhunu canlandırdım🤣
Aybike Ase Her evlilik farklidir. 2 sene önce doğum yaptm hiç bişey değişmedu 4 senelik evlyz hep ilk günkü gibi aşk ve heyecanla ❤️😂
Mrs-cokbilmis Ase bizim tam tersi oldu bence daha bağlıyız her yerde hemde 😂 bebeklerden hiç bişeye fırsat bulamıyoruz senin kıymetini bilemedim deyip duruyo 😂😂
Sedaa Ase bizimki tam tersi, bebekten sonra eşim iyice eve bağlandi 😊 3 yıllik evliyim, 2 cocugum var, eşim ilk günki gibi hala, hatta bi tık fazlası bile diyebilirim, ama biz görücü usulü evlendik. 😁
ZRaporu Ase ben bu durumu şuna bağlıyorum eğer erkek doğum anında eşinin yanındaysa yani hastanedeyse bence onu anne olarak gördüğü için böyle bir durum olabiliyor. Kesin tezimi çürüten biri çıkar şimdi sjsjsj
Alminya9 ZRaporu ben çıkıyorum 🤭 20 saat sancı çektim bağırdım cagirdim ağladım hep yanımdaydı ama benimki pek etkilenmedi 🤣
Sirius Kadın üzerinden gelen süt kokusu ve.b Çogu erkek artık karısını anaçlaşmış görüyor kendi annesiyle aynılaştırıyor artık kadını ve mesele sevgili zamanı dogumdan önceki zamanlarda sex yaparken daha sert davranıyordusa ve ya bazı sex te yapılan aktiviteleri yapmaya artık kıyamıyor annesi anne gibi gördüğü için sizi. Sogumak ta tabii mümkün kdaınların çogu artık yorgunlukta falan çok fazla salıyor kendini erkek çocuktan öncesi ve sonrası bir az şok oluyor tabii. Bu sebepten kendinize çok iyi bakmlısınuz muutlakaa kendinize zaman ayıracaksınız kocanıza zaman ayıracaksınız.
Sirius Ve bence erkekler çocuktan sonra sanki o kadın kendinden asılı gibi sanıyor yani gitmek istese bile gidemezmiş gibi önceden kaybetme korkuları varsa bile artık olmuyor
Ezelinur Ase elhamdülillah bizim için öyle olmadı daha çok bağlandık daha çok istedik birbirimizi 😍 eşten eşe değiştir o canım mesela eşimin annesi doğum olduğu gün eşimi başka odaya yollamak istedi ama eşim asla ne odadan ne de yanımdan gitmedi lohusalıpımın ilk gününden beri hep sarılarak uyuduk🥰insan doğumdan sonra en çok eşine ihtiyaç duyuyor bence duygusal bağ olarak 👍🏻
Mybest Ase bu herkes için geçerli değil evliliğin ve evlendiğin kişi sizi gerçekten seviyorsa saygı duyuyorsa aranızdaki bağ güçlü ve tutkuluysa inanın böyle bir sey olmuyor bunlara takılmayın şimdiden ben hiç yasamadım mesela
Olivetti Ase neden soğusunlar ya soğumalarının sebebi başkadır . Bak ben doğum yapalı 10 gün oldu ev o kadar kalabalık birde düşün eşim kıstırdığı yerde öpüyor sarılıyor seviyor. Tabi bende henüz cinsel bir dürtü yok ağrılarımdan dolayı ama insanın hoşuna gidiyor yine de. Eşimde gün sayıyor bugün 10. Gün falan diyor 😂 düşün o kadar yoğunuz kalabalığız
Neleroluyor @Ase# Ase @Rouge çünkü siz artık sadece onun karısı değil çocuğunun anasisiniz yani soğumak değil aslında sizi anne olarak görüyor ve saygısı sevgisinden ağır basıyor geçici bir durum endişeye gerek yoq
Deleted5 Ase herkes bir değil cnm mesela biz eskisinden çok daha iyiyiz çocuk olunca birbirimizi özleme fırsatımız oluyor her ilişki daha ateşli oluyor 😍
Panda Ase Korkma her evlilik aynı diyil bizde bebekten önce nasıldık şimdide öyleyik şimdi dahada bağlıyız birbirimize bebeğimize.Evliliyimizin 2ci yılında oldu bebeğimiz☺️
Sexysempanze Ase Dogumdan sonra bazi bayanlarda isteksizlik olusuyor. Emzirdigimiz icin hormanlar degisiyor. Kendimden ornek vericek olursam. 8 aylik bir bebegim var. Hamile iken hergun olsa yaparim o kadar cok istiyordum. Dogdan sonra dikis agrisi, bebekle ilgilenme, sutum azmi yetmiyormu kaygisi, uykusuzluk gaziydi vs dusunmekden artik esimle sadece sarılarak uyuyorduk iliski olsada ben hemen bitsin diye bekliyordum. Esimle bu konuyu konustugumda sende istek olmayinca benimde canim istemiyor bendede isteksizlik oluyor demişti. Yaklasik 4 aydir eski duzenimize döndük.
Handeby_ Ase hayır tatlım kişiden kişiye değişir neden öyle düşündün ki ben iki doğumumda da eşim zor dururdu tabi 40 günüm olur olmaz yapardık tabi eşler genelde anneler yorulur diye zorlamaz oyke kalır kadın da böyle düşünür ama sen dile getirmeye bak zamanı gelince bu şekil yaparsan düşündüğün gibi olmaz asla bizim mesela eskiden neyse şimdi de öyle öyle düşünme karşındaki insanı iyi kavra gerisi size kalıyor aynı kalmaya bak yatak konusunda bir iki salınca devamı biraz potlaşıyor ☺️