Savasedefff Kızlar merhaba, 2aydır deniyoruz daha olumlu bir sonuç alamadık. Adetim biter bitmez ilk bir hafta korunmadan ilişki yaşıyoruz. Suan adetim 3-4güne biticem tekrar denicez benim gibi olan varsa burdan konuşalım kızlar
Nietzsche Savasedefff adetin bitince ilk bir hafta değil ,diğer adetine kadar 1 gün aralıklarla ilişkiye gir
krizantem Savasedefff biz deniyoruz bu ay bakalım yumurtlama gününde denedik olursa olur nasip kısmet
Balponcik Savasedefff 2 ay kısa bir zaman doktorlar diyo zaten 5-6 ay düzenli ilişki olacak ve sadece adet sonrası değil diğer günlerde değerlendirn ve bebek olsun diye ilişkiye girme sen istediğin için zevk için yapın çocuk olayınıda aklından çıkarman lazım
Savasedefff Nietzsche ay valla adet bittikten sonra ilk 1haftayı değerlendiriyoduk diğer günleri hiç değerlendirmiyoduk
Savasedefff krizantem uygulamadaki yumurtlama gününden bahsediyorsun dimi bizde 2aydır o günler denedik ama olmadı daha
Paslai Biz de denedik yumurtlama gununekadar her gun iliskiye girdik pek umudum yok ama yine de kismet yarin adet olmam gerekiyor belim de agri var goguslerimde pek yok normalde 1 hafta varken adetime agriyolardi dokunamazdim
Savasedefff Balponcik ya evet biliyorum Benim zaten ilk değil biz 2. Cocuğu istiyoruz açıkcası biraz unutmuşum da o süreçleri. Biz sanırım günleri denk getiremiyoruz. Hatta ovulasyon testi kullanın falan dediler.
Nietzsche Savasedefff yok canım adetinden 14 gün ileri say o gün yumurtlama günün. Sen boşa zamanını harcıyormuşsun .
krizantem Savasedefff evet ama sadece o gün de değil adet bittikten sonra iki günde bir deniyoruz bekliyorum bakalım olacak mı
Memili Savasedefff amin canim cok sagool sanada insallah🤗ama qaliba ben 2-3gune regl olucam bir kac gundur belirtiler var cunki insallah önümüzdeki ay😌
Savasedefff Nietzsche adetin başlangıç gününden itibaren 14gün sayıcam dimi ay benim 2.cocuk icin deneme bunlar sanırım unutmuşum artık 😄😄
Balponcik Savasedefff döngün ne kadar sürüyor o önemli eğer 25*gün sürüyorsa 25 ten 14 Ü çıkarman lazım 30 gün sürüyorsa 30-14 yapman lazım çıkan sonuç yumurtlamayı gösterir ki yumurtlama olduğu zaman akıntı çok olur döngü bir önceki adet başlangıç tarihi ile bi sonraki adet başlangıcı say ama bir önceki adette 7 günü sayman lazım ikinci adette sadece adetin başlangıç günü sayacaksn
Nietzsche Savasedefff aynen canım 2 adet arasının tam ortası . Bu uygulamada bakmıyomusun yumurtlama gününe ? Sen adetten 5 gün sonra başla gün aşırı dene. Garanti olsun ,umarım en kısa zamanda isteğin gerçekleşir🌸
Savasedefff Nietzsche doğru canım uygulamada da şimdi baktım tam 14.günüm mor yüksek ihtimal diyor bende 2aydır o günlere göre korunmadım. Ama sanırım her kadının değişebiliyormuş günleri diye duydum nasip 🥰
Nietzsche Savasedefff adetin düzenli ve 28 günde oluyorsan ,yumurtlaman şaşmaz canım . Sen o günlere dikkat et
Meryemali Arkadaslar adet bitiminden yumurtmala gunu falan bakmadan gun asiri yapin her gun yapmayin sperm kalitesi duser. Ben mesela gec dollenme olmustu. Nezaman tutacagi hic belli olmuyor adetine 1 gun kala bile bazilarin tutabiliyor. Sakin kafa cocuk olsun diye yapmayin tamamen cocugu aklinzdan cikarttiginiz vakit hamile kalicaksiniz. Stres cok onemli altiniza yastik koyun muhakkak sabaha kadar yatin imkaniniz varsa yoksa 1 saat durun insallah allahim.isteyen herkeze nasip etsin.
Sonsuz_ Meryemali ya adete bir hafta kala korunmasız ilişki oldu ama hemen kalktım yıkandım ihtimal var mı 2 kere hamile kaldım kalmayınca tutuyordu
Meryemali Sonsuz_ kalkmayincada tutar tutmaz diyemeyiz olcagi varsa ayakta dursan tutar. Ama iliskiden sonra yattigin zaman daha cok sansin var doktorlar bile iliskiden sonra muhakkak yatin diyor altina yastik koyup ablam 10 yil cocugu olmadi gitmedigi doktor kalmadi o doktorlar hep bu sekilde soluyordu ben de ilk ogluma 1 sene denedim son ay sabaha kadar yattim yastik altimda o ay hamile kaldim ve hesaplamaya gorede o zamana denk geliyordu o gece tuttu diye dusunuyorum ama nasip tabi bu isler dedigim gbi olcagi zaman var onun siz elinizden geleni yapin nezaman hayirlisiyla olur